joi, 10 iunie 2010

Un singur post de subprefect: cine pleaca acasa, Carligea sau Macri?

Tensiunile din cadrul institutiilor publice brailene ating cote critice. Incepand cu prefectul, niciun director de serviciu deconcentrat, mai putin cei numiti recent, nu se mai simte confortabil pe post. Indiferent de rezultatul motiunii de cenzura, la nivelul administratiei locale schimbarile majore sunt inevitabile. La PDL, exista asa-numitul "plan Negoita" care prevede reducerea numarului de ministere la opt, cu toate consecintele ce decurg de aici in teritoriu, unde va avea loc, pe langa comasarea institutiilor, si reducerea numarului de directori. In plus, din cei doi subprefecti - Florin Carligea si Veronica Macri- unul va fi trimis acasa.
Caderea guvernului sau remanierea guvernamentala va aduce un plus de influenta UNPR, care ar putea primi mai multe posturi administrative, desi la Braila exista foarte putine informatii despre aceasta formatiune politica. Din sursele mele, intarzierea constituirii organizatiei judetene are explicatia in demersurile pe care le-a facut baronul Gheorghe Bunea Stancu pentru a-si infiltra propriii oameni in filiala UNPR, dupa modelul prin care controleaza atat PNL,  cat si PDL Braila.

14 comentarii:

  1. nu cred ca planul Negoita este realist si va fi pus in aplicare...daca totusi se va intampla lucrul acesta, cred ca Popa pleaca, Cirligea devine prefect si este posibil ca locul Veronicai Macri sa fie luat de omul UNPR, daca partidul asta va exista la Braila...

    RăspundețiȘtergere
  2. mare greseala sa-l puna prefect pe carligea. el e cel mai mare profitor, dupa stancu, de contracte pe bani publici. adica il pun prefect pe carligea ca sa nu se schimbe nimic. pdl la gara!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar pe asta o stii? STANCU isi face ziar! Cica deja are angajati pe Mihaela Dan si pe Jean Neagu! Ei ce spui? De ce ii trebuie lui ziar?

    RăspundețiȘtergere
  4. Aura, Acest Domn Cirligea pleaca acasa, are prea multe afaceri cu statul, dar asta numai in varianta restructurarii de posturi!
    Si-a anuntat aceasta intentie mai demult.
    Soarta! Poate si-a facut Plinul!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am auzit. Pe langa cei doi, ar mai fi si Iordache. Isi strange cateii pe langa el ca sa le dea drumul din lesa la momentul alegerilor, cand va fi atacat din toate partile. La cat e de zgarcit, ma mir ca scoate bani din buzunar sa faca el un ziar, cand ProTV si TV Braila ii ridica osanale.

    RăspundețiȘtergere
  6. Iordache asta asa este invatat sa pupe maini si apoi sa muste, oare Stancu are probleme oftalmologice sau atat il duce capul de de aduna cu astfel de oameni. Il vor trada cand se asteapta mai putin....

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai stie cineva ceva despre Daniela Vasioiu? Cu ce se mai ocupa dumneaei in prezent? Ea ar fi buna de prefect.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai terminati cu mincioasa si intriganta de DV.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mihaela Dan mare reportera la protv a ajuns angajata mincinosului de Iordache. Ce gretos.

    RăspundețiȘtergere
  10. bai anonimilor, subiectul articolului era subprefectul, nu mihaela dan, iordache sau nu stiu ce ziar al lor!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. da tu nu tot anonim esti fraiere? ori esti unul dintre cei numiti de sari asa.. de parca ar mai pasa cuiva de lichelele alea doua care pupa primul cur din care curge cate ceva. intre timp s-a desteptat lumea. doar stancu, in disperarea lui, poate sa mai credeada ca ziaristii facuti la apelul bocancilor mai conving pe cineva. mihaela dan a scris adevarul despre stancu cand era pusa de monica paraschiv.cat despre jigodia ailalta, nici nu mai pierd timpul sa scriu.

    RăspundețiȘtergere
  12. Aura, atita vreme cit accepti postarea unor atacuri la persoana sau a unor chestiuni care nu au nicio legatura cu articolul postat, nu am sa iti mai trimit nici-un comentariu. cu stima si respect...

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu oblig pe nimeni sa intre pe acest blog. Nu am cum sa-i multumesc pe toti. Unii vor dreptul sa se exprime, altii vor cenzura. Cata vreme exista un curent de opinie intr-o anumita directie, nu imi pot permite sa-l cenzurez. Nici eu nu sunt scutita de astfel de lucruri. Daca le meritam sau nu, trebuie sa decida cititorii.

    RăspundețiȘtergere
  14. PDL ar face bine sa faca ceva curatenie la prefectura. Popa nu are sange in trotineta, Carligea e de-al "lor", Macri nici ea nu stie ce cauta acolo. Problema lor e ca singurul din gasca noua care pe peune impotriva lui GBS este Balcan. Atata doar ca il duce de nas generalul.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.