joi, 17 iunie 2010

Procuratura a sesizat fapte de coruptie in activitatea primarilor Cibu si Simionescu

Infractiunile economico-finaciare sesizate de anchetatori in activitatea APAM Horez ii tarasc in justitie pe senatorul Constantin Cibu, pe primarul Aurel Simionescu, viceprimarul Doinita Ciocan si reprezentantii DAGL Marioara Barbu si Nicolae Parlog. Abia dupa doi ani, timp in care, cu toate presiunile si dusmaniile create, Ziarul de Braila si eu personal am atras atentia asupra modului in care se cheltuiesc nejustificat sute de mii de euro pe un serviciu ineficient, concesionat in conditii ilegale, Primaria Braila a hotarat sa ia masuri in aceasta privinta. Tardiv insa, deoarece, in urma nenumaratelor sesizari si articole de presa, anchetatorii au stabilit ca se confirma faptele de coruptie. Datorita calitatii de senator pe care o are acum Constantin Cibu, in mandatul caruia a fost concesionat serviciul de gestionare a cainilor comunitari, au trimis dosarul la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Redau mai jos un fragment din ordonanta de declinare a competentei de solutionare a cazului, semnata de procurorul Mihaela Marinescu, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Braila


10 comentarii:

  1. O fi in acest dosar si chestia cu banii"facuti ca sunt dati "lui Horez dar de fapt plecand in buzunare de profitori politici?Daca nu sa se adauge.Eu am vrut sa-l dau in judecata,ca cetatean ,pe primarul Simionescu pentru ca face abuz de putere,risipind aiurea banul public cand avea variante de rezolvare a problemei cainilor comunitari cu bani mult mai putin.Dar de rezolvare,nu ce face el acum ca agraveaza problema,dar da din visteria orasului 8 miliarde vechi?an.
    Chiar ieri spuneam ca daca nu se apuca de treaba,poate strangem semnaturi sa-l dam jos...sau justitia ia la puricat problema banilor pentru cainii comunitari si atunci scapam sigur de el.
    Dar pentru terenurile retrocedate pe acte false sa plateasca amandoi.Cernat Aurelia

    RăspundețiȘtergere
  2. platesc pe dreaq. justitia este foarte binevoiatoare cu infractorii. cand s-o face curatenie si printre procurorii de la braila mai vorbim.

    RăspundețiȘtergere
  3. salariul lui horez pe vremea lui cibu: 787 lei in 2006.
    Salariul lui horez pe vremea lui simionescu in aprilie - dec 2008: 3861 lei.
    sa ne spuna simionescu ce salariu are horez in prezent si din banii cui il plateste pe horez. se taie pensiile amarite, se taie salariile profesorilor si medicilor, in vreme ce infractorii de drept comun cum e horez sint platiti cu peste 40 mil/luna.
    basca miliardele pe care le fura horez anual.
    mai oameni buni, nu vreti si voi asa pomeni, date cu ochii inchisi de primarele simi?
    le-om da si lor cite-o atentie dintr-un salariu lunar de 40 mil. ca asa face horez, i-a cumparat pe toti, i-a minjit pe toti.

    RăspundețiȘtergere
  4. cocoana si aici te gasesc? tot timpul madam cernat are cate ceva de comentat. numai gura de ea. te pricepi chiar la toate? cred ca ai fi vrut tu sa fii in locul lui horez. imparteai banii cu aia de le primarie si tineai gurita inchisa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sanda Capatina Bernazani17 iunie 2010 la 19:22

    FELICITARI DOAMNA AURA COSTEA !!
    Continuati sa scrieti si sa dezvaluiti cu curaj afacerile si uneltirile mizerabile ale clasei politice din Romania precum si a fratilor mai mici- "edili locali" din Braila....
    Aceasta imensa gramada rusinoasa a dus,an dupa an, biata tara de rapa, au ruinat-o si au indatorat-o pentru urmatoarele cateva generatii!!
    Infioratoarea afacere Horez, de la Braila, este una dintre milioanele de afaceri murdare ale clasei politice din Romania.
    De coruptia fara limite existenta in Romania se stie deja in intreaga lume civilizata si deja tara a ramas izolata.
    Ce sa mai vorbim de faptul ca in prezent economia romaneasca e ciuruita?!?
    Sau ca deja ne aflam pe locul 3 in Europa(si locul 8 in lume) privind riscul incapacitatii de plata a tarii?!?
    Acestea sunt fleacuri pe langa ipocrizia si meschinaria celor care ne conduc tara,din pacate....cu atata pricepere....

    FELICITARI,FEDERATIA ROMANA PENTRU PROTECTIA SI CONTROLUL ANIMALELOR - FRPCA !!
    Pentru intreaga voastra munca si reala straduinta ca romanii si Romania sa nu mai aiba pe viitor sute de mii de caini in strada!
    Cand guvernantii vor pricepe ca NU UCIDEREA (Practicata de 15 ani, fara succes pentru caini dar cu succes maxim pentru buzunarele lor nesatule)va rezolva problema cainilor comunitari ci programul de STERILIZARE IN MASA a lor?? Care va stopa inmultirea lor necontrolata si va ajuta la disparitia lor treptata din strazi.
    ....Poate ALTE guverne motivate sa lucreze pentru tara nu doar sa jefuiasca BANUL PUBLIC!!
    ~ Sanda si David Bernazani,California, USA

    RăspundețiȘtergere
  6. MAREA MANAGERA ESTE O PANARAMA, DE AIA NU EXISTA IN SPITALE UN PACHET DE VATA, O SERINGA, O STICLA DE SPIRT, UN RUDOTEL FIINDCA SUNT ACESTI MANAGERI BINE PREGATITI SI REZOLVA PROBLEMELE. SA STIE SI SPECIALISTA CA LA ASEMENEA SPITALE, CEI DIN OCCIDENT PLATESC OAMENI PREGATITI CARE SA LUCREZE CU CAINII, SA POATA SOCIALIZA ACEI OAMENI BOLNAVI, DAU BANI PENTRU A AVEA CAINI LA DISPOZITIE, DAR CE SA STIE MANAGERA DACA EA O FI FOST PATROANA DE TARABA SAU CINE STIE CE PILA A PUS-O ACOLO. A REZOLVAT TOT, CAINII SUNT DE VINA IN TARA ASTA SI IN ORASUL ASTA DE CACAT CA LUMEA MOARE DE FOAME SI SIMIONESCU, STANCU, CIOCAN SI MULTI ALTII, IMPREUNA CU INTERLOPII FURA IMPREUNA SI SE PROTEJEAZA UNII PE ALTII. NISTE JIGODII. ORICUM, ASTEPTAM TOTI IUBITORII DE ANIMALE IN ZIUA DE 27 IUNIE 2010, LA PRIMARIE PENTRU A PROTESTA IMPOTRIVA ACESTOR BESTII CARE VOR SA OMOARE CAINII COMUNITARI. VENITI CU FAMILIILE, PRIETENI, COPII, CUNOSTINTE, CATEI, SA LUAM ACT IMPOTRIVA ACESTOR HOTI CARE FURA DIN BANII NOSTRI. SPUNETI TUTUROR DE ACEASTA INTALNIRE DIN 27 IUNIE 2010 INTRE 9-11, LA PRIMARIE.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mira din Toronto Canada19 iunie 2010 la 00:32

    In sfarsit...de cand asteptam sute de romani din diaspora sa vedem scris negru pe alb ca cetatenii unui oras s-a saturat de coruptie, barbarie, imbecili care nu sant in stare decat sa agraveze criza si sa aduca numai defaimare Romaniei.Cum de a ajuns SENATOR cineva care mai de curand se ocupa de "gestionarea" cainilor fara stapan...cum de ati tacut pana acum stiind cate orori se savarsesc la Braila cu aceste animale care nu au nici o vina ca s-au nascut acolo...Luati-i la scuturat pe toti...fara mila. Va rog sa anuntati pe facebook daca aveti nevoie de suport international pentru data de 27 IUNIE...daca doriti putem sa va ajutam cu o petitie , trebuie doar sa stim cui s-o adresam...Intreaga comunitate internationala va poate sustine. Nu mai lasati netrebnici sa-si bata joc de voi, de valorile romanesti, de imaginea Romaniei si a romanilor in lume prin crimele pe care le comit.De ce sa suferiti voi si sa ne considere lumea pe toti barbari,ucigasi,hoti,corupti, cand stitii bine din cauza cui este situatia asa cum este...Uitati-va oameni buni in jurul vostru , la mizeria generala si vedeti cine sant vinovatii : amaratii de maidanezi sau cine sta in capul mesei ? Nu mai lasati pe nimeni sa treaca peste Constitutia Romaniei, legile Romaniei si declaratia drepturilor omului...traiti-va DREPTURILE , fara frica...
    Abia astept sa aflu ca-ti scapat de pacostele care ve fac sa suferiti.
    Si multumesc tuturor celor care IN SFARSIT au scos la lumina toate cate s-au petrecut...sa speram ca se va continua la nivel mai inalt si se vor platii "datoriile" ...Cele financiare sant mai usor de rambursat...ce te faci insa cu cele morale ????????

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc si eu pentru cuvintele frumoase dar, din nefericire, faptul ca de trei ani m-am implicat in aceasta campanie in calitate de jurnalist mi-a adus multe necazuri si multi dusmani. Sunt mult prea multi nepasatori si mult prea putini dispusi sa inteleasga si sa se implice. Personal, nu am la dispozitie decat acest blog unde pot publica astfel de lucruri, presa locala fiind toata sub control. Si ce e mai trist, nu vad cum pot fi demascati toti corputii astia fara o publicatie cu adevarat independenta de interesele mafiote locale.

    RăspundețiȘtergere
  9. Rusine reprezentantilor IJP Braila; DSVSA Braila, Parchetului Braila, Curtii de Conturi, DGFP Braila - si mai sint si altii, toti care sint minjiti de acest infractor recidivist.
    De simionescu, ciocan, barbu nu e nevoie sa mai amintim. astia tin cu dintii de horez. nici pe masa n-ar apara-o in halul asta. RUSINE! ca sa nu mai fiti nevoiti sa va ascundeti, faceti partidul horez si dati-va pe fata, ca doar va stiu toti brailenii, la toti va arunca horez 'bombonele', si voi faceti sluj, sinteti la mina unui INFRACTOR RECIDIVIST!
    pe pupincuristii lui horez de la obiectiv, iarasi, toata braila ii stie. o adunatura de paiate bolsevice penale la mina unui infractor recidivist. ii vedeti pe pesedisti, ce fete mari se dau pe la tv? ca si cum ei n-ar fura pe rupte, vezi afacerea horez - ca nu-i asa, de data asta boc plateste...

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.