marți, 29 iunie 2010

Cibu a plecat din PNL si a trecut la UNPR

Senatorul Constantin Cibu şi-a dat demisia din PNL şi a trecut la UNPR. Cibu a renuntat la functia de presedinte al PNL Brăila pe 16 februarie, dupa o serie de tradari din partea conducerii centrale si a atacurilor mizerabile, coordonate de fostii colegi liberali prin intremediul cozii de topor Stefan Catalin Iordache, fostul sau consilier. Prin plecarea senatoruluiCibu, Grupul PNL din Senat rămâne cu 21 de membri. Mai multe, puteti citi aici.

4 comentarii:

  1. ar fi interesant de scris un editorial despre parlamentarii care au tradat, dar si de cei care pot trada pina la finele mandatului. eu as paria ca si diana tusa, dar si inca unul din cei doi deputati PSD, probabil Rizea, vor parasi partidul pe listele caruia au fost alesi...uninominal. eu as propune ca si parlamentarii care pleaca din partide sa isi piarda mandatele...

    RăspundețiȘtergere
  2. Vezi ca panarama a scris si el dupa tine articolul despre tradarea liberalilor, dar ii da niste limbi catifelate in dos lui gbs. :)))
    maine se duce sa-si ia malaiul: uite sefu ce pupincurist sunt!
    nu sunt de acord cu tine ca il bagi in seama.

    RăspundețiȘtergere
  3. idiotul nu a inteles nimic din povestea asta cu podul....bravo aura, felictari pentru maturitatea de care dai dovada!

    RăspundețiȘtergere
  4. UNPR -ul asta nu exista. E doar o adunatura de rebuturi politice. Nu vreau sa ma gandesc la viitoarea campanie electorala cand vor veni Cibu, Culita Tarata, Mihailescu si cine s-o mai aduna cu ei, sa ne explice ce bine au facut ei Brailei si brailenilor. Abia astept anul 2012 sa-l vad pe Cibu in Piata Traian, care arata ca dupa razboi, cum va arunca lumea dupa el cu dalele desprinse de bine ce s-a facut lucrarea.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.