miercuri, 9 iunie 2010

BrailaNews, sursa de inspiratie pentru comunicatele PDL

FOTO: Chioscul de afla in curtea Centrului de Plasament de pe Buzaului. El a fost demolat de pe domeniul public, fara aprobare, acum doi ani, iar consilierii judeteni PSD-PNL-PDL au votat cot la cot un proiect de hotarare prin care aproba abia in 2010 demolarea, la indemnul lui Stancu.

Tanarul Constantin Dumitriu, proaspat uns presedinte interimar la PDL Braila ca sa-i arata Gianei Patrascu cum se face opozitie fata de puterea acaparata de seful ei pe linie adminsitrativa, adica Stancu-Voda, a trimis la gazeta un comunicat de presa care are darul de a mai inviora oarecum viata politica locala.  Initiativa laudabila, cu atat mai mult cu cat mesajul este foarte limpede, bine argumentat si construit pe o realitate de necontestat. El il pune pe Gheorghe Bunea Stancu sub lumina reflectoarelor, pe argumentele BrailaNews, care a aratat in nenumarate randuri ca presedintele CJ a transformat Braila in mosia personala. De altfel, comunicatul contine trimiteri   evidente la articolele semnate de mine pe acest blog. Pentru exemplificare, redau doua fragmente din textul semnat de Dumitriu, cu linkurile catre BrailaNew.

"Suntem siguri că la populaţie v-aţi gândit atunci când aţi transformat Muzeul din Grădina Publică în restaurant. "

"Închidem acest comunicat prin a vă anunţa, domnule Stancu, că suntem de acord să vă ajutăm să ridicaţi o statuie a dumneavoastră în locul oricărui monument istoric din oraş."

Ii multumesc pe aceasta cale tanarului politician ca imi citeste blogul si il foloseste ca sursa de inspiratie pentru comunicatele de presa, dar imi permit sa-i atrag atentia ca nu asa se face opozitie. As vrea sa-i vad pe consilierii PDL cum voteaza in Consiliul Judetean atunci cand proiectele de hotarare initiate de presedintele Gheorghe Bunea Stancu sunt in flagranta contradictie cu legea si cu bunul simt. Si ca sa nu spuna nimeni ca vorbesc fara acoperire, va amintesc ca luna trecuta, inclusiv consilierii judeteni PDL au votat demolarea unui chiosc aflat pe domeniul public, desi acesta a fost demolat FARA APROBAREA CJ BRAILA, si FARA AUTORIZATIE DE LA PRIMARIE acum doi ani. Sa va spun eu ce inseamna asta, stimati domni de la PDL? Ati votat ca sa intre Stancu, Primaria si Directia pentru Protectia Drepturilor Copilului in legalitate, dupa ce au facut ce au vrut pe domeniul public. Daca doriti cu adevarat sa-i mai taiati din aripioare lui Voda, votati cum trebuie in Consiliul Judetean si demascati-l acolo!

18 comentarii:

  1. AURA
    E bine ca si tu lupti impotriva lui voda dar sa sti ca nu e copiat de la tine acest comunicat ,daca esti o luptatoare cu adevarat impotriva lui voda nu trebuie sa faci decat sa sustii astfel de initiative a tinerilor păoliticieni si nicidecum sa le pui un semn de intrebare pentru ca cititorii tai vor intelege ca nu e chiar asa de hotarat titi sa-l arda pe stancu.
    deci draga aura mai bine sustii si continuii decat sa faci argumentatie pe ce nu crezi tu ca te avantajeaza.
    mai bine ne luptam fara vanitate decat sa ne pierdem energie pentru a explica care a fost mai tare
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Gresesti
    cum adica comunicatul de presa este inspirat din ce ai scris tu ?acelea sunt fapte evidente si le stie toata lumea care este implicata in actul de administratie.
    nu mai incerca sa iei ce nu este al tau.daca se potrivesc 4 cuvinte intr-o fraza cu ce ai scris tu asta inseamna ca te copiaza lumea?
    incerca sa realizezi ca nu doar tu stii despre aceste lucruri despre stancu altfel esti in pericol sa pici in aceiasi stare cu stancu...stie tot doar el poate ,numai de el sunt facute toate

    RăspundețiȘtergere
  3. Preluand argumentatia mea, pe care si-a insusit-o sub forma unui comunicat de presa, Contantin Dumitriu nu procedeaza corect.
    Pe de alta parte, eu nu lupt impotriva nimanui, ci ca orice om pe care il intereseaza orasul in care traieste, incerc sa identific cine este bine intentionat fata de aceasta comunitate, si cine nu si imi exprim opiniile cate vreme am libertatea aceasta.
    In ceea ce-l priveste pe Dumitriu, el poate sa ne convinga ca ii pasa de Braila mobilizand PDL in sens constructiv. Cata vreme oamenii acestui partid aflati in cele mai inalte posturi administrativa tolereaza abuzurile lui Gheorghe Bunea Stancu, ceea ce face el se numeste demagogie. De exemplu, as vrea sa vad cum Prefectura condusa de oamenii PDL ataca in Contenciosul Administrativ HCJ favorabile firmelor lui Voda, nu comunicate de presa care reiau ce am scris si eu de cand am creat acest blog.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am si eu o rugaminte: Cata vreme eu imi asum ceea ce spun si nu am nicio problema in a-mi sutine punctele de vedere, n-ati dori sa va semnati si dumneavoastra? In felul acesta, dialogul se poate desfasura de de pozitii egale si poate duce la o armionizare a opiniilor care pe fond coincid.

    RăspundețiȘtergere
  5. observ ca ma chinui degeaba sa-ti explic ca nu ai dreptate.e normal sa nu intelegi ca nu tu generezi cu mintea ta,cu blogul tau comunicate
    e bine ca lupti impotriva lui dar de aici pana la a spune ca tu ai fost baza acestui comunicat e mare diferenta
    esti intr-o mare eroare
    esti aproape de a spune ca maine e soare si cald afara doar pentru ca tu ai scris ieri despre vreme.
    las-o mai usor si focuseaza-te pe ce poti tu sa faci mai bine nu-ti consuma energia pentru a dovedii o nebunie ca tu ai fost la baza acelui comunicat.
    REPET DACA SE POTRIVESC 4 CUVINTE INTR-UN TEXT ASTA NU INSEAMNA CA E IDEEA TA SI TOATA LUMEA TE COPIAZA

    RăspundețiȘtergere
  6. app. ia citeste si arcasu' de azi sa vezi istoricul cladirii din Gradina Mare si numai debitati atata ca a fost muzeu.

    RăspundețiȘtergere
  7. a naibii coincidenta :)
    nu te lasa, Aura!
    ei sunt niste papagali motati, o fac pe durii dar daca ii iei putin la scuturat s-ar putea sa avem surprize.
    pentru desteptul asta de mai sus, nu istoricul caldirii pe pune in discutie, ci cum reuseste GBS sa traga foloase din orice, fara ca vitejii astia portocalii, de altfel foarte atenti la ce scrii pe blog, nu maraie unu' in CJ.
    nu ca ai nostri ar fi mai breji, dar macar nu se dau smecheri la presa.

    RăspundețiȘtergere
  8. Asteptam cu nerabdare prilejul cu care Titi sa ne blagosloveasca cu o tirada politicianista.Si ma vad obligat sa recunosc ca prestatia dumisale este mult peste asteptarile mele,populismul si venalitatea declaratiei sale fiind de'a dreptul naucitoare.
    Asistam la un spectacol gretos prin care acesti doi indivizi obnubilari mimeaza ca se iau la harta in spatiul media doar pentru a duce de nas naivii care inca mai cred in razboaiele politicienilor braileni.In realitate,ei sunt intr'atat de josnici incat nu s-ar da inlaturi sa ingroase farsa pana la a'si redacta comunicatele la aceeasi secretara,pe acelasi calculator,dictate fiind de acelasi gurist care le nascoceste.
    Suntem de compatimit pentru halul de degradare si impostura in care a ajuns scena politica locala.Niste indivizi emanati direct din cotloanele poftelor de innavutire si putere ale fostei nomenclaturi au ajuns sa stapaneasca Braila discretionar,in dispret total chiar si pentru normele elementare ale esteticii,cu atat mai mult pentru cele ale eticii...

    RăspundețiȘtergere
  9. pai ar cam trebui ca titiu sa te ia consilier...de imagine macar, asta ptr ca stii multe lucruri care i-ar fi de folos, undeva, cindva. interesante de aflat care au fost conditiile in care Obiectivul a publicat integral, ba chiar a postat si pe site, comunicatul semnat de titiu. nu prea sta in obiceiul lor sa faca chestii din acestea...in mod dezinteresat. de urmarit evolutia Obiectivului in perioada urmatoare, se va (re)apropia de Stancu pe care nu l-au mai atacat in ultima vreme sau va fi gazeta de casa a portocaliilor...

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu merit ironia asta.
    Cat despre evolutia ziarului, ea este destul de previzibila: din cauza raportarii destul de incoerente fata de grupul de interese din jurul lui Stancu, a atitudinii non-combat fata de haosul administrativ de la nivelul primariei, trecerea sub tacere a unor teme de interes general si calitatea discutabila a articolelor publicate, abordari extrem de subiective ale unor subiecte controversate,si nu numai din aceste cauze, credibilitatea publicatiei este in cadere libera. Brailenii au perceput destul de bine jocurile politice in care Obiectivul a intrat si, din aceasta cauza, campaniile pe care le vor sustine pe viitor vor fi puse sub semnul intrebarii.
    Pe de alta parte, criza financiara nu a ocolit nici publicatia braileana, cheltuielile si resursele umane fiind taiate pana la limita rezistentei. Pe teremn lung, Obiectiv nu va mai avea vlaga, cititorii sai de print reducandu-se numeric in mod evident.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu mai publica comentariile astora. Se vede de la o posta ca sunt pedelei portocalii. Ori din prostie ori ca sunt foarte inraiti, nici nu au inteles ce li se reproseaza. Tu le spui ca s-au inspirat din ce ai scris ca sa-si faca comunicatul de presa, penibil de altfel pentru ca nu e e sustinut cu fapte, ei inteleg ca au copiat si se strofoaca sa demosntreze ca nu e asa.

    RăspundețiȘtergere
  12. nu am dorit sa fiu ironic, imi cer scuze. stii atit de multe, e pacat sa postezi doar pe blog. comunicatul pedeleului este jalnic, mai ales faza cu statuia - poti sa o bagi pe blog, sa scrii un panflet pe tema asta, dar in niciun caz sa o introduci intr-un comunicat de presa ce se vrea oficial. titiu habar nu are de realitatile Brailei, de ce "poame" de directori de deconcentrate a bagat mai nou Badalan la inaintare, si se balacareste - in mod inutil - cu Stancu.

    RăspundețiȘtergere
  13. Tanti Costea, felicitari! Nu te necaji din pricina palavragiilor astora de pe net, mai bine tine fruntea sus si condeiul ascutit. Imi place ca ti-ai schimbat fotografia, te arata mai pustoaica, mai activa, spre deosebire de cea de dinainte, gratie careia puteai fi suspectata ca iti cam pierzi vremea si nu alimentezi blogul. In rest, imi place cum combati si am convingerea ca ai creat cel mai puternic vehicul de comunicare online din Braila si nu numai.

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc pentru aprecieri. Sa pastram totusi proportiile. BrailaNews este intr-adevar un blog apreciat de un numar important de cititori, insa nu stiu in ce masura opiniile mele ii afecteaza pe cei despre care scriu.

    RăspundețiȘtergere
  15. Tanti Costea, nu fii modesta si accepta-mi laudele, sunt sincere. Apropos de cantecul ABBA, postat alaturi, il ai pe ala numit THE DAY AFTER YOU LEFT? Asta ar fi mult mai emotionant...

    RăspundețiȘtergere
  16. Recomandarea mea de azi este Charles Aznavour- La Boheme. Nu stiu sa existe o melodia Abba cu titlul asta, poate te referi la "The Day Before You Came".

    RăspundețiȘtergere
  17. Tanti Costea,
    Stiu bine la ce ma refer: la THE DAYS AFTER YOU LEFT. Cantecul meu "preferat" de ceva timp. Ca sa spunem asa...

    RăspundețiȘtergere
  18. Il voi cauta, desi nu cred ca Abba a cantat vreo melodie cu titlul asta. Daca gasesc, il voi posta pe blog. Ok?

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.