miercuri, 30 iunie 2010

Sinistratii stau cu mainile in buzunare langa sacii cu nisip, ISU si Jandarmeria sunt depasite de proportiile dezastrului, Blaga prezinta buletinul hidrologic

Fara indoiala, Romania este calamitata. Guvernul impotent al lui Boc nu declara stare de calamitate pentru ca nu are BANII pe care sa-i aloce in astfel de situatii.  Realitatea e ca sinistratii sunt pe cont propriu, dar nici asa nu pun mana sa limiteze proportiile dezastrului.
Ministrii s-au ascuns,  prefectii coordoneaza doar teoretic comitetele pentru situatii de urenta.O tara necondusa, populatie bezmetica, cu primari la fel de bezmetici.
Nu inteleg insa cum este posibil ca televiziunile atat de prompte in a sanctiona incapacitatea guvernului de a oferi solutii nu remarca ceea ce ele insele prezinta in imagini: cu efective limitate in comparatie cu proportia calamitatilor, ISU si Jandarmeria abia daca reusesc sa evacueze batranii si sa duca sacii de nisip in localitati. In schimb,  sateni in putere, peste care vin apele, sunt filmati langa sacii asezati pe maluri stand cu mainile in buzunare si asteptand sa ii aseze in calea apelor tot baietii aia care nu s-au mai odihnit de zile intregi, incarcand si transportand nispiul acolo unde e nevoie. Ministrul Blaga, in loc sa-i trimita pe presedintii de Consilii Judetene si pe primari in mijlocul oamenilor, sa-i mobilizeze, prezinta buletinul hidrologic in Parlament. O tempora, o mores!

Un comentariu:

  1. manelisti, puturosi, rai si prosti. asa au ajuns romanii dupa 20 de ani in care i-au condus hotii.
    cu parere de rau, asta nu mai e popor, ci o adunatura trista.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.