marți, 6 iulie 2010

Orice minune tine trei zile; pe liberalul Catalin Boboc l-a tinut pana a primit un os de ros

 *Astazi, la sedinta CJ Braila, liberalii au reluat colaborarea fructuoasa cu pesedistii, impartindu-si echitabil posturile in CA-urile spitalelor *

Ceea ce saptamana trecuta parea o minune are o explicatie mult mai pragmatica. Dupa ce i-au aratat lui Stancu ca, daca nu primesc si ei o bucatica din cascavalul public, ii pot bloca manevrele in CJ impreuna cu portocaliii, la sedinta de azi, liberalii si-au dat arama pe fata: au obtinut, cu voia PSD-ului lui Stancu si cu figuratia PDL condus de Constantin Dumitriu, trei locuri in Consiliile de Administratie ale spitalelor preluate de Consiliul Judetean. Astfel, Catalin Boboc si-a tras partea leului si este reprezentantul CJ la Spitalul Judetean, Bogdan Minescu la Maternitate si Adrian Ritzinger la spitalul TBC. Sa mai zica cineva ca proaspatul sef al PNL,  Boboc, nu stie politica! Si cum politica are multe in comun cu cea mai veche meserie, se vede treaba ca tanarul liberal a devenit si el un meserias. Va provoc sa ghiciti ce atitudine va avea Boboc, proprietar de restaurant, cand Voda, devenit si sef peste spital, va pune problema anularii contractului cu firma lui Fusea si a asigurarii hranei pentru bolnavi prin firmele proprii?

9 comentarii:

  1. ce atitudine sa aiba?
    ar fi conflict de interese daca se gandeste sa dea si el mancare la bolnavi.
    stancu orivcum aici vrea sa ajunga. sa-l dea pe fusea si sa intre el.
    boboc+ stancu= $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    RăspundețiȘtergere
  2. vorbesti prostii.....
    totul se face pentru cetateni, nimeni nu castiga nimic din asta. e doar o coincidenta. oamenii astia au facut numai bine braileni. stancu nu se imbogateste din bani publici si nici boboc nu e omul notarului varga.

    RăspundețiȘtergere
  3. E foarte trist pentru ca unii din generatia tanara stau ca niste catelusi la mana lui stancu-voda.Aura crede-ma sunt in politica brailei de 7 ani si eu inca sper din postura mea de membru unei generatii din care inca sunt mandru ca fac parte.E din ce in ce mai sigur ca si noi aceasta generatie mult asteptata avem si uscaturi.NU MA VOI VINDE NICIODATA PENTRU NICI UN FEL DE INTERES CHIAR DACA PENTRU ASTA VOI FI NEVOIT SA SUFAR.MAI BINE DEMN SI CU COLOANA VERTEBRALA SI CU SIGURANTA VA SOSII VREMEA CAND ELECTORATUL VA DA VOTUL DE INCREDERE PENTRU O ALTA GENERATIE DE ADMINISTRATIE.

    SEMNEAZA

    UN TANAR CARE NU A SPUS TOT ...INCA

    RăspundețiȘtergere
  4. Toate aprecierile mele, insa daca nu ai curajul de a-ti asuma opiniile mai ai de lucru. Oricum, succes in ce ti-ai propus sa faci!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt dezamagit ce a devenit PNL Braila: un apendice al PSD si o gasca de indivizi corupti pana in maduva oaselor. Este mare pacat ca acest oras a ingropat liberalismul si ca este incapabil sa scoata la iveala oamenii valorosi pe care ii are. Da, sunt frustrat si sunt convins ca si tu ai exact acelasi sentiment. Cu ce scrii aici, te ridici mult deasupra celor care reprezinta presa braileana. Problemele pe care le ridici pe acest blog ar trebui sa faca prima pagina a ziarelor. Din pacate, caracatita mafiota a cuprins toata presa. Iti doresc numai bine si daca mai poti continua sa-ti faci meseria.

    RăspundețiȘtergere
  6. acest boboc pupilul lui nea vasile este FALIMENTAR
    asta explica de ce e pres la picioarele lui satan.

    RăspundețiȘtergere
  7. falimentar- falimentar ca si-a lasat masina semn

    RăspundețiȘtergere
  8. si care este cea mai buna varianta dupa tine Aura Costea 'mare jurnalista',demisia lui GBS,a intregului staf local al PSD si PNL ,portocalii sa conduca Braila asa cum 'stiu' ei,atunci ai mai fi nemultumita ?!

    RăspundețiȘtergere
  9. Stancu nu face matrapazlacurile despre care m-am saturat sa scriu de unul singur. Intreg CJ-ul este vinovat pentru asta. Solutia e la consilieri si la prefect, nu la mine. Sa nu mai voteze cu ochii inchisi hotararile de consiliu si sa nu mai fie umili in fata lui cand face toate combinatiile din care castiga numai el si nu judetul pe care il conduce. Cata vreme Boboc si Dumitriu, in calitate de sefi de partide care ar putea sa mai puna stavila jafului din buget sunt partasi la asta in schimbul unor oase de ros, nu exista solutii, stimate domn care ta arati atat de vexat de ceea ce scriu eu!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.