marți, 30 noiembrie 2010

La CJ, ca pe maidan: Ghe. Bunea Stancu catre un consilier: "du-te, bai, la furat!"

Un incident care ne reaminteste cine conduce acest judet  s-a petrecut astazi, la sfarsitul sedintei CJ. Aratandu-si inca o data caracterul si nivelul intelectual, Gheorghe Bunea Stancu i-a strigat unui consilier care se ridicase sa plece, inainte ca secretarul Nicu Filote sa anunte ca Directia pentru Protectia Copilului avea o expozitie cu donatie pe holul Prefecturii: "du-te, bai, la furat!". Potrivit martorilor, pentru a nu ramane fara replica, consilierul Sorin Sarbu (PDL) nu i-a cerut lui Voda sa-l invete cum se face, ci i-ar fi spus sa vorbeasca cu "bai" cui ii permite si ca are sorici in loc de obraz. Stancu a avut aceasta reactie, scuzabila unui tractorist, dar impardonabila unui individ cu functiile sale, ca urmare a sugestiei facute de consilierul in cauza secretarului, de a invita mai intai prezidiul. Aceiasi martori sustin ca la expozitia respectiva Stancu a donat suma de 100 de lei.

2 comentarii:

  1. "Deputatul Cristian Rizea nu traieste, oficial, decit din salariul de la Camera Deputatilor. Nu are conturi bancare, nu are actiuni in firme, nu are casa, nu are masina. Nevasta lui sta si mai prost: cistiga doar noua milioane de lei vechi lunar. Totusi, deputatul Rizea se plimba prin Bucuresti cu un Mercedes clasa S de cel putin 100.000 de euro, cu sofer. Dar soferul nu e chiar orice sofer. Ci un generos care-i intretine familia lui Rizea. Da, el, soferul", scrie Revista Kamikaze in editia online. Potrivit publicatiei, deputatul PSD, Cristian Rizea, a achizitionat in 2008 si un autoturism Ferrari, model S 430.

    RăspundețiȘtergere
  2. 100 de lei?pe bune?la afacerile lui si la cat fura amarata asta de Braila?chiar ca-l meritam,tinand cont caci cu ajutorul portocalei mecanice de debitat ramanica in doua,pdl,al va mai ajuta sa mai ai un mandat...chiar ca-l meritam....sa ne traiasca bine

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.