miercuri, 24 noiembrie 2010

PDL are cai tineri la caruta; cu directia sta mai prost

PDL Braila are, de sambata, o organizatie de tineret care va trebui sa inteleaga si sa se adapteze politicii duse de acest partid, de care electoratul s-a saturat ca de mere acre. Biroul Municipal al Organizatiei de Tineret si Studenti a PDL Braila are in structura sa 15 membri, functiile fiind ocupate dupa cum urmeaza: presedinte – Dan Mircea Cristian, prim- vicepresedinti Andreea Frigioiu si Oprisan Cristian, secretar general- Corbeanu Bogdan, secretar general adjunct- Visan Oana, vicepresedinti: Gurgu Stefan, Chirita Sandra, Beca Ana Maria, Lungu Corina, Udatu Bogdan, Matei Dorin, secretari executivi- Dan Ana Maria, Mitu Raluca, Dragulin Marian, si Stroe Iulian.
Tineretul democrat liberal a fost "incurajat pe drumul pe care a pornit" de deputatii Eugen Badalan si Viorel Balcan. Probabil, pentru a le arata celor mici drumul, cei doi deputati, impreuna cu presedintele nou ales, Constantin Dumitriu, vor sustine vineri o conferinta de presa.  N-au anuntat temele, dar de interes ar fi situatia celor doi disidenti, Giana Patrascu si Stanel Necula, si ce scuza au pentru toleranta excesiva fata de ce se intampla la nivel local, sub conducerea lui Stancu si Simionescu.

9 comentarii:

  1. Organizatia de tineret municipala. Organizatia judeteana de tineret inca nu s-a ales, dar se stie de acum cine sunt "alesii". :-j democratie mare in partid.

    RăspundețiȘtergere
  2. Articolul precizeaza ca e vorba despre Biroul Muncipial. Daca stiti inca de pe acum din cine va fi format Biroul Judetean, va astept cu informatiile si verificam precizia la momentul alegerilor. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. excelent articol, fostii ziaristi de la "scanteia" ar fi invidiosi:))))))
    stiu ca nu-l postezi, dar asa ptr.tine e bine sa stii parerea uneia care se pricepe la jurnalism

    RăspundețiȘtergere
  4. Uite ca l-am postat.Nu trebuie sa fii de acord cu mine si nici eu sa te cred ca te pricepi la jurnalism :)

    RăspundețiȘtergere
  5. ce le-ar mai conveni pedeleilor sa nu-i mai critice nimeni. sa fie toata presa ca b1tv! sa le ridicati statui. cine nu vede minunata presatatie a acestor viermi portocalii e comunist! rusine dinu patriciu!

    RăspundețiȘtergere
  6. B1 TV vs. Realitatea TV & Antena 3, 1-2. Cine manipuleaza mai mult ?

    RăspundețiȘtergere
  7. @Poppy
    Mai multa sau mai putina, manipularea e tot o forma de inselaciune. Multi spun ca se pricep la fotbal, la politica si, mai nou, toti stiu ce inseamna jurnalism. Mai greu cand e sa puna in practica!

    RăspundețiȘtergere
  8. http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/generalul-badalan-a-salvat-afacerea-popota-armatei-155567.html

    Deci tot Fusea Jr. va fi presedinte la tineret.

    Nu are nimeni legatura cu nimic.. :-??

    RăspundețiȘtergere
  9. dar stiti de ce s-a stiut tot timpul cine o sa fie presedinte la Organizatia de Tineret Judeteana a Partidului Democrat Liberal? ... Daca nu va spun eu de ce... Pentru ca totul a fost transparent si candidaturile care s-au depus la secretariat au fost afisate pe panoul de la sediul PDL ... asa ca cine vroia sa vada era liber sa o faca. Cine vroia sa-si depuna candidatura la fel de liber era.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.