duminică, 31 octombrie 2010

Constantin Dumitriu a fost ales presedinte al PDL Braila

Alegerile PDL Braila, care pun capat unei perioade de interimat prelungita la sase ani, s-au desfasurat in prezenta unor personaje influente in conducerea centrala. Vasile Blaga, Ioan Oltean, Cezar Preda si Victor Tarhon, presedintele PDL Tulcea si responsabil politic zonal, carora li s-a alaturat si deputatul galatean Mihail Boldea au dat semnalul consolidarii in teritoriu a partidului. Prezenta acestora i-a asigurat pe portocaliii braileni ca eforturile pe care conducerea centrala le face pentru unitate si  coerenta partidului sunt reale.
De altfel, Vasile Blaga, in discursul sau, a insistat asupra acestei idei. El a mai dorit sa inlature ingrijoarea democrat-liberalilor brailenilor in legatura cu efectele guvernarii nepopulare precizand si faptul ca presiunile civice si mediatice se vor estompa odata cu votarea legilor importante, printre care si cea a salarizarii unice, dupa ce romanii vor vedea ca acestea nu prejudiciaza marea masa, ci elimina discrepantele existente intre categoriile de salariati.
Reamintesc faptul ca si-au depus candidaturile pentru postul de presedinte Giana Patrascu si Constantin Dumitriu. Acesta din urma a ramas singur in competitie, dupa ce Giana si-a retras candidatura inaintea inceperii votarii, asa incat Dumitriu este de azi presedintele PDL Braila ales prin votul majoritar al celor aproximativ 290 de delegati. Deputatii Eugen Badalan si Viorel Balcan au fost alesi prim-vicepresedinti, Silviu Radu- secretar general, iar  pentru celelalte functii, rezultatele votului vor fi anuntate dupa ora 18.00 si le veti putea gasi si pe BrailaNews. Ar mai fi de mentionat faptul ca si Stanel Necula a renuntat la candidatura sa pentru o functie de prim-vicepresedinte, candidand doar pentru una din functiile de vicepresedinte.
UP DATE: In urma numaratorii voturilor, Biroul Judetean s-a completat dupa cum urmeaza:
 Vicepresedinti: 1.Efteme Ilie (consilier Silistea), 2.Malinche Stan (primar Gropeni), 3.Mitrofan Daniel, 4.Nitescu Nicolae (primar Marasu), 5.Pintilie Adrian, 6. Priceputu Dima (primar Viziru), 7.Stancescu Virginia (primar Faurei), 8. Meirosu Ionel (primar Surdila Greci), 9. Stefan Ion, 10. Tutulan Rica (Jirlau);
Secretari generali adjuncti: 1.Gorgovan Catalin, 2. Teodorescu Cristian;
Secretari executivi: 1. Mario Da'Ross, 2.Mitache Gicu, 3. Sarbu Marian, 4, Ioan Ungureanu (Unirea), 5.Popa Ioan( Frecatei), 6. Vasile Georgel (Bordei Verde);
Trezorier: Adela Frigioiu;
Presedinte Comisia de Etica si Litigii: Tudose Claudiu;
Presedinte Comisia de Revizie si Control: Hagiu Nicusor.

13 comentarii:

  1. blaga oltean si preda il sustin pe titi dumitriu si au facut foarte bine ca au venit la braila. oamenii nu mai credeau ca mai contEaza organizatia in ochii celor de la bucuresti. asa trebuie sa arate un partiD normal fara razbunarile care faceau numai rau si din cauza asta nu-i baga nimeni in seama.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oare de ce au renuntat Giana si Necula la functiile vizate initial? Ceva s-a intamplat, ceva nu "a mers" si "CINEVA" a dat indicatii!

    RăspundețiȘtergere
  3. am fost in sala si nu i-am auzit pe stanel si pe giana sa spuna ca i-a obligat cineva sa renunte. puteau sa o faca si aveau tot dreptul. dar n-au facut-o. de ce sa prespunem acum ca ar fi ceva despre care nu stim nimic daca cei vizati tac? poate ca au inteles ca e timpul sa la lase alta echipa sa arate ce poate. nu stiu, dar eu m-am saturat de atata paranoia. haideti sa ne mai apucam si de treaba.

    RăspundețiȘtergere
  4. In seara asta domnul Dumitriu serba victoria la LMS, inconjurat de Balcan si Vasioiu.

    RăspundețiȘtergere
  5. si ce sarbatoreau prohodul pdl?

    RăspundețiȘtergere
  6. acum blaga isi aseaza toti pionii pe tabla. este normal ca vasioii sa revina in partid. de aceea i-a vazut comentatorul de mai sus pe balcan si dumitriu alaturi de horica.

    RăspundețiȘtergere
  7. Macar,daca a venit si Cezar Preda,le-a amintit domnilor insotitori cu staif din partid ca BRAILA se afla langa BUZAU si ca sufere de aceiasi boala,lipsa banilor pentru investitii,sau tot de ciolan se discuta?

    RăspundețiȘtergere
  8. @catarinder: bati campii rau de tot. ori nu-l cunosti pe titi, ori nu-i cunosti pe vasioi. te-asigur ca nu s-au aflat la nici o masa aseara. stiu ce spun!

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari domnului Dumitriu!

    RăspundețiȘtergere
  10. Uluitor cat de rapid au lucrat acesti indivizi care nu au nimic in comun cu democrat-liberalismul.Daca gresesc sa fiu contrazis.Interpretand statul in mod personal si interese personale au indepartat membrii cu vechi state si cotizanti corecti,cu oameni adusi de Campeanu Marcel un securist dornic de influente si manipulari,accompaniat de un alt apolitic Horia Tanase adus de Badalan sa dea o mana de ajutor ,pt a-si rezolva intersele lor.O diversiune ordinara,care curand se va intoarce impotriva lor.Asta este daevarul doamnelor domnisoarelor si domnilor care ati crezut in democrati-liberali,are putere cineva sa ma contrazica? abia astept .

    RăspundețiȘtergere
  11. :)))) eu puterea sa rad pt ca esti foarte amuzant

    RăspundețiȘtergere
  12. domnule Dumitriu nu mai incercati sa ne schimbati directorul de la aise braila in urma unor vorbe nefondate si nejustificate,intrebati mai bine pe noi muncitorii despre dumnealui nu ascultati in gura unei femei fatale care nu se ocupa decat cu curvarasia si vrea regim special la serviciu. Domnul director este o persoana capabila cu reputatie impecabila si cu rezultate foarte bune de cand a numit in octombrie a salvat societatea de la desfiintare si dumneavastra vreti sa-l fortati sa-si dea demisia?
    Noi toti muncitorii cei care v-am votat vom chema toata presa si toate posturile tv , ca sa afle o tara intreaga uneltirile si minciunile cu care se umbla si cum oamenii capabili sunt dati la o parte si adusi toti incapabilii.
    Ne pare nespus de rau ca va-m votat, dar nu este nimic alegeri vor mai fi si sa speram ca pdl va fi istorie ca si cu taranistii.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.