joi, 7 aprilie 2011

Tandemul Stancu-Simionescu, constient de prestatia catastrofala la carma Brailei, il scoate la incalzire pe Mija


Brailenii sunt constienti ca mandatele lui Gheorghe Bunea Stancu la CJ si al lui Aurel Simionescu la Primarie au insemnat jaf din banul public si imbuibarea unui grup, acelasi grup dintotdeana, in timp ce contribuabilul de rand  a avut parte doar de batjocura. Cum valul politic aduce gunoaiele portocalii la mal, PSD spera ca va prinde curentul favorabil catre putere. Transformand PNL in apendice politic, singura grija a tendemului Stancu-Simionescu este ca nu cumva brailenii sa le dea lor insile un vot negativ, constienti de proportiile nerusinarii lor, dar si de faptele care ii fac interesanti pentru cei care ar dori sa cerceteze unde au ajuns banii brailenilor si in folosul cui au fost cheltuiti. De aceea, la PSD se ia in calcul si varianta de avarie. Socotind ca, oricum, electoratul nu va mai vota PDL, social-democratii cred ca oricare ar fi candidatul lor, acesta a avea toate sansele sa castige. In ultima vreme, se vehiculeaza tot mai des numele vicepresedintelui CJ Florin Mija ca posibil candidat, in situatia in care Gheorghe Bunea Stancu va fi scos din cursa inainte ca ea sa inceapa, din cauze pe care el le stie cel mai bine.

11 comentarii:

  1. Asa cum te-au scos si pe tine aia de la PDL la inaintare! Misto stramba, mai lucreaza la ea!

    RăspundețiȘtergere
  2. La cata inteligenta debordeaza din spusele tale, nu are sens sa iti explic ca nu e nicio stramba.

    RăspundețiȘtergere
  3. asta e la fel de inteligent ca idolii lui din psd. priviti-le numai expresia fetei. cata stupizenie incape doar intr-o singura poza. asta e buna de folosit in campanie pe meshuri cu indemnul: "cei care va simtiti ca ei, votati-i din nou! Ei sunt sansa voastra la un trai decent onorabil si mai ales cinstit!"

    RăspundețiȘtergere
  4. mija a ajuns unde e datorita lui balcan. sa nu mai zica nimeni ca nu exista cooperare intre el si psd. s-a dus la misto in tabara lui zeus. mai imprastiati baieti!

    RăspundețiȘtergere
  5. PSD E UN CUIB DE BAIETI DE MINGI PERFECTI PENTRU MISIUNI DE ACOPERIRE A MATRAPAZLACURILOR CREIERELOR IMBACSITE DE HOTIE SI GOLANEALA MARCA GBS.

    RăspundețiȘtergere
  6. dacă PNL și PSD au impresia că vor lua în alegeri cît le dau sondajele acum, greșesc amarnic. Pînă atunci mai e mult și se pot întîmpla multe. Să vedem în primul rînd dacă USL rezistă pînă la alegeri, pentru că deja sunt tensiuni în creștere, și încă nici nu au ajuns la marea împărțeală. Dacă ei nu s-au înțeles la semnarea protocoalelor locale, să vedeți ce va fi la desemnarea efectivă a candidaților

    RăspundețiȘtergere
  7. Inainte de al scoate la inaintare pe Mija, ar trebui sa-l trimita sa mai invete sa vorbeasca, ce nu stie Stancu sa vorbeasca,dar cu Mija a pus capac, sau adunat toti prosti.Mija nu a fost in stare sa-si mentina casnicia,despartindu-se, dar sa mai conduca si un cj.

    RăspundețiȘtergere
  8. Daniela Vasioiu se pregateste de un nou partid. Stiai?

    RăspundețiȘtergere
  9. BADALAN ALATURI DE OPOZITIE

    Comisia de apărare din Camera Deputaţilor a dat raport pozitiv, OUG 1/2011 privind recalcularea pensiilor militare, fiind adoptate şi două amendamente, dintre care unul prevede că, dacă după recalculare pensia va avea un cuantum mai mic decât cel iniţial, atunci va rămâne neschimbată.

    Amendamentul prevede introducerea unui nou alineat la articolul 4 din OUG 1/2011, potrivit căruia căruia "dacă rezultă în cuantum mai mic, pensia să rămână cea avută în plată înaintea recalculării", a declarat pentru NewsIn deputatul George Scutaru, vicepreşedinte al Comisiei de Apărare.
    Potrivit acestuia, al doilea al doilea amendament a vizat modificarea art 1 alineat 4 din OUG 1, deputaţii dorind să coreleze punctul mediu de pensie atât cu solda de grad, cât şi cu cea de funcţie.
    Cele două amendamente au fost propuse de deputatul de la minorităţi Niculae Mircovici şi au fost susţinute de opoziţie, în timp ce reprezentanţii puterii s-au abţinut de la vot.... MAI PUTIN EUGEN BADALAN, care a votat pentru adoptarea amendamentelor, potrivit lui Scutaru.


    Si la subiectul dnei Aura: sper sa va scoateti din minte ca Mija si D. Vasioiu reprezinta ceva pentru politica braileana. Sunt doar niste figuri pe tabla de sah sau in pachetul de carti si nimic mai mult. Carisma fam Vasioiu a apus iar Mija nu mai este ocrotitul lui Piticu'.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mija este turnatorul lui Piticu, pentru asta la angajat la cj, el altceva nu face,decit sa toarne salariatii, asa facea si la psd, la-ti vazut pe Mija sa se implice la vreo actiune, in afara de a turna.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.