duminică, 3 aprilie 2011

Constantin Dumitriu, incotro?

Surse de incredere din interiorul PDL vorbesc despre o reconsiderare a pozitiei presedintelui Constantin Dumitriu in ceea ce priveste competitia la nivel central pentru sefia partidului. Daca luna trecuta, filiala Braila isi exprimase oficial sprijinul fata de Vasile Blaga, intre timp Dumitriu si-a dat seama ca, de fapt,  a cazut intr-o capcana intinsa abil de deputatii Eugen Badalan si Viorel Balcan. Acestia au urmarit decredibilizarea lui Dumitriu in fata conducerii partidului si, implicit, eliminarea acestuia din competitia pentru Consiliul Judetean Braila la alegerile de anul viitor. Aceleasi surse sustin ca insusi generalul Badalan are in vedere candidatura la CJ, ceea ce explica sfaturile paguboase pe care le-a dat naivului presedinte al PDL Braila. Reamintim ca de-a lungul timpului, deputatul Badalan a avut numeroase iesiri publice in care a criticat propriul guvern, dand apa la moara opozitiei. Lucru explicabil de altfel daca e sa tinem cont de succesul afacerilor personale, strans legate de colaborarea cu CJ Braila: hrana bolnavilor din spitale, serviciile de spalatorie, precum si lucrari de reparatii la scolile din judet si municipiu. La randul sau, Balcan, prin intermediul fiului sau, a participat la deszapezirea din aceasta iarna, inchiriind un utilaj uneia dintre firmele care a castigat licitatia. Insa, potrivit propriilor afirmatii,pana in acest moment Primaria nu a decontat banii cuveniti.
In aceste conditii, Dumitriu incearca sa se delimiteze de intelegerile financiare ale celor doi deputati cu reprezentantii PSD din administratia locala si sa-si recastige credibilitatea in fata sefilor politici, dar si a propriului electorat. Astfel se explica vizitele tot mai dese ale sefului PDL Braila la cabinetul vicepresedintelui Ioan Oltean, cel care, la randul sau, a trecut din tabara lui Blaga in tabara lui Boc, conform afiramtiilor europarlamentarului Cristian Preda.
Recomadari:
http://brailanews.blogspot.com/2010/12/deputatul-pdl-eugen-badalan-face-jocul.html
http://brailanews.blogspot.com/2010/12/deputatul-badalan-critica-guvernul-pdl.html
http://brailanews.blogspot.com/2011/01/deputatul-eugen-badalan-ingroasa-aripa.html
 http://brailanews.blogspot.com/2011/01/pdl-istii-braileni-au-lasat-o-pe-elena.html

5 comentarii:

  1. e f greu de crezut ca Dumitriu va mai ajunge in fruntea PDL Braila. Chiar daca plange pe la ...mai multe mese imparatesti. El a fost o pata neagra , intentionat pusa, la Braila. Cineva a vrut sa discreditee filiala cu acest tuciuriu si era cat pe aci sa o faca de kkt. S-au trezit la timp si si-au dat seama ca au gresit. Acu il vor inlocui negresit, cu toata sustinerea unuia sau altuia, a lui oltean sau Bunea Stancu ( prin prietenul sau in ale bordurilor pe Dorobanti, Videanu). Concluzi: nu-l mai bagati in seama pe acest efemer pres de filiala, un afon politic ...care il mai curteaza si pe Vasile V de la PNL Braila, cu care se vede prin diferite spalatorii auto...

    RăspundețiȘtergere
  2. @ comentatorul anonim care a facut referire la existenta in PDL Braila a unora care "vor sa-l separe" pe Dumitriu de cei doi deputati, pentru "a subrezi" partidul: observatiile tale sunt interesante, o sa ti le si public atunci cand vei invata sa te adresezi. Si inca ceva: nu confunda informatiile cu opiniile!

    RăspundețiȘtergere
  3. atata vreme cat cauciuc si piticu sug din bugetul local cat le da satanail ei sant cei care subrezesc pdl. singura sansa a lui titi e sa ia distanta cat mai poate. cei doi profita de pe urma concubinajului cu psd si famiiliile lor. le convine de minune sa cada de fraier titi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am impresia ca iti pare rau ca acest individ, brunetel si cu trecut incert, nu va mai deversa aberatii prin politichia braileana, in interesul sau. Exclusiv interesul sau, financiar, economic etc.
    Deoarece, retoric, ma intreb si intreb, ce contributie au atit brunetelul, cit si ceilalti mahalagii sau profitori deghizati in politicieni, in normalizarea vietii civice a Brailei?
    A nu se intelege ca restul latrailor, indiferent de denumirea partidului sub care pozeaza in oameni de stat, sunt mai buni decit astia trei.
    Desigur, opiniile nu trebuie confundate cu informatiile, dar, in definitiv, care e opinia ta?
    Ca nu prea transpare cu claritate, mai ales ca se presupune ca ai si informatii pe baza carora ai avea posibilitatea sa-ti conturezi una cit de cit pertinenta.

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Kiticot,
    daca ai vrut sa-mi atragi atentia asupra existentei unui blog care popularizeaza ideile putine si subtiri ale lui Dumitriu, ti-ai atins scopul.
    Intrebarea pe care mi-ai adresat-o in finalul comentariului va ramane fara raspuns pentru ca el exista in articol si nu cred ca esti atat de greu de cap incat sa nu pricepi ce am scris.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.