vineri, 22 aprilie 2011

Voda, cu gandul la viitor: mai bine primar decat musafir la demisolul bine pazit

De cateva zile, mai exact de cand atmosfera pe Str. Mihail Sebastian nr.10-12 a devenit sufocanta, Voda se ocupa cu sforariile.Dupa ce a avut grija sa-i strecoare locatarului principal ca vinovat de supraincalzire este parchetarul din Calarasilor nr.47, care n-ar fi fost destul de vigilent sa previna incendiul, a aruncat si o fumigena. In opinia sa, "prostovanul" ar trebui trecut pe linie moarta, caci  moarta e si Braila pe mana lui. Si cum alt  mascarici, prestidigitator de bugete publice, nu-l concureaza pe raza regiunii "Dunarea de Jos" s-a gandit ca daca tot vine reimpartirea administrativa peste el, mai bine primar, ca de guvernator, asa cum visa cand tragea sfori sa ajunga la Angela Merkel, nu e loc. Pana una-alta, atentia lui e concentrata tot la adresa din Sebastian, macar sa-si faca putin confort inainte de a se instala provizoriu intr-una din incaperile de la demisol, in situatia in care boala adusa de vant devine epidemie printre baroni .

Recomandari:
http://brailanews.blogspot.com/2011/03/baronul-tragea-sfori-sa-ajunga.html
http://www.imobiliaremix.ro/detalii-stire/romnia-ar-putea-fi-remp259r355it259-n-regiuni-dup259-2013.html

3 comentarii:

  1. s-o fi gandit el, nu zice nimeni nu, dar pe voturile cui? cine i-a garantat ca la numaratoare iese? Multi dintre braileni nu-i vor mai acorda votul, nici lui si niciunui pdl-ist care se vrea tartor si nu primar!

    RăspundețiȘtergere
  2. si apropo, parchetarul de care zici nu se gandeste la pensie?

    RăspundețiȘtergere
  3. kk. e cantecul de lebada al PDL. mai sustii sus si tare ca aperi interesele cetatenilor. ale cui? ale interlopilor pe care ii sustin potocaliii?

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.