marți, 19 aprilie 2011

Catalin Chivu, inspectorul sef al IPJ Braila, ar fi fost demis

UP DATE4, ORA 21,30: Adrian Gluga iese de pe lista posibililor succesori deoarece, potrivit ultimelor informatii, vor fi verificati si adjunctii lui Chivu.
UP DATE3, ora 20.00: Liviu Adrian Marica,seful Politiei Ianca,  Dumitru Budes, sef Serviciu Ordine Publica, Adrian Gluga, adjunctul sefului IPJ si Costel Arbunea, seful Politiei Municipiului, sunt numele vehiculate ca posibili succesori ai lui Catalin Chivu la comanda IPJ Braila.
UP DATE2, ora 19,15: Potrivit unei surse avizate, ordinul de demitere a lui Catalin Chivu ar fi fost semnat. Urmeaza desemnarea unui inlocuitor.
UP DATE 1, ora 17,20 : Propunerea de demitere a fost facuta aseara, in Consiliul Superior al IGPR. Pana  la aceasta ora, ordinul nu a fost emis. In plan local exista temerea ca nu va fi emis acest ordin deoarece Chivu lasa impresia ca e mai sigur ca niciodata pe postul sau.

Un cititor al acestui blog a semnalat la sectiunea comentarii informatia, anticipata de BrailaNews in urma cu cateva saptamani, ca inspectorul sef al IPJ Braila a fost demis. Surse din politia braileana confirma acesta informatie. Voi reveni cu amanunte.
Recomandare:
http://brailanews.blogspot.com/2011/01/demiterea-sefului-ipj-braila-catalin.html

5 comentarii:

  1. Dna Costea, pe nicaieri nu se gaseste nici o stire in acest sens. Vesti...? Amanunte...? ce ne mai puteti spune?

    RăspundețiȘtergere
  2. Putina rabdare, va rog. Amanuntele le voi posta dupa ora 18.00.

    RăspundețiȘtergere
  3. O vorba din batrani spune;Ce tie nu-ti place altuia nu-i face.Doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
  4. BRAVO AURA! IAR LE-AI LUAT FATA! O SA IASA SI OBIECTIV DUPA CE A LUAT STIREA DE LA TINE, CUM FACE DE OBICEI!
    PARCA II VAD MAINE PE PRIMA PAGINA!

    RăspundețiȘtergere
  5. am mai citit un pic presa on line: esti super tare! oare ce trafic are art de spre demiterea lui chivu? pe nicaieri nu vezi scris nimic, doar la tine pe blog! ceilalti - dupa cum se vede, ori nu au surse de niciun fel, ori nu au sange in instalatie - in ambele cazuri: rusinica sa la fie

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.