vineri, 1 aprilie 2011

Deputatii Badalan si Balcan l-au izolat pe Constantin Dumitriu

In urma atacului virulent cu care Biroul de presa al PDL Braila a replicat unuia dintre articolele publicate de mine pe BrailaNews si a reactiei prompte a presedintelui Constantin Dumitriu, care s-a desolidarizat de maniera inchizitoriala in care Adrian Staicu si  vicepresedintele organizatiei municipale, Manina David (aflata in subordinea directa a deputatului Viorel Blacan), au inteles sa-si prezinte contra-argumentele a devenit limpede cine detine fraiele la PDL Braila. Poate din acest motiv, Dumitriu este izolat la partid, conferintele lui de presa organizate de acest birou dubios de agresiv sunt sterile si poate, nu intamplator, acelasi birou intretine o atmosfera tensionata cu ziaristii. Consecinta: toate nemultumirile sunt directionate catre presedintele PDL Braila, cel care raspunde in fata tuturor de imaginea partidului, in timp ce deputatii care detin cu adevarat fraiele partidului isi vad linistiti de combinatii: schimba directori, aplica zeciuiala, gasesc slujbe pentru neamurile lor in institutile publice etc. I-as recomanda lui Dumitriu sa nu omita un lucru: pana una-alta, el e presedinte si daca are altceva de spus decat deputatii, care nu valoreaza in sondajele de opinie mai mult decat ceea ce stim, sa o faca! In caz contrar, va raspunde el insusi in fata electoratului si in fata conducerii centrale pentru tot ce li se reproseaza celor doi.

Recomandari:
http://brailanews.blogspot.com/2011/03/lista-lui-dumitriu-anunta-marea-epurare.html
http://brailanews.blogspot.com/2011/03/stimati-pdl-isti-sa-i-multumiti-lui.html 
http://brailanews.blogspot.com/2011/03/lista-contributiilor-pentru-posturilor.html

5 comentarii:

  1. frumos si realist! felicitari aura!

    RăspundețiȘtergere
  2. Randuri (si) pentru fostul CAP AL ARMATEI ROAMNE! Da! Badalan ar putea interveni in forta? De ce nu o face? ...
    http://www.altfel.info/observator/1423-maraviile-continua-la-mapn-i-nimeni-nu-vrea-sa-le-opreasca-.html

    RăspundețiȘtergere
  3. oare este pacaleala de 1 aprilie? nu-mi vine sa cred ca a inceput raca intre pdl-isti!

    RăspundețiȘtergere
  4. la care ziaristi te referi ? la aia despre care chiar tu scrii ca sant cozile de topor ale lui stancu?
    foarte bine le face. titi nici nu ar trebui sa mai primeasca in conferintele lui de presa pe slujbasii cu norma intreaga la psd mihaela dan si iordache stefan catalin zis chiorul. pacat ca tu nu vii sa vezi cum vorbesc cei doi si orice ar zice titi ei stiu dinainte ca e o prostie. si apoi scriu ce-i duce capul, de regula nu prea mult. in fond ce face chiorul este doar EXCECUTAREA UNOR COMENZI POLITICE, cum a facut tot timpul. mai intai le-a fost stapan varga acum latra ca sa nu moara de foame la comanda lui stancu. nu le-ar fi rusine......

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu ma refeream la mine. Ce fac aia doi nu ma preocupa decat in masura in care imi aduc mie personal prejudicii. Ca-i asmute Stancu, e vizibil si din avion, nu stiu de ce nu li se spune asta in fata. Prea li se da impresia ca sunt importanti si ei abia astepata ocazii sa faca circ.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.