marți, 5 aprilie 2011

Deputatii Badalan si Balcan nu s-au dus la intalnirea cu Boc

Emil Boc primeste semnale tot mai proaste de la parlamentarii PDL, cei care dau primii socoteala in fata alegatorilor pentru proasta guvernare portocalie. Doar o treime dintre acestia s-au prezentat la Vila Lac I, unde au fost invitati de premier, in aceasta seara. Boc a dorit sa verifice sustinerea pe care o mai are la carma partidului. Cum era de asteptat, cei doi deputati de Braila, Eugen Badalan si Viorel Balcan, asimilati gruparii Blaga, nu au participat la discutiile despre viitorul PDL si despre prioritatile legislative ale guvernului.  La intalnirea cu parlamentarii PDL apropiati lui Boc au luat parte si cativa ministri ai cabinetului. Printre ei, Ioan Botis (M.Muncii), Ion Ariton (M. Economiei), Anca Boagiu (M.Transporturilor) si Daniel Funeriu, ministrul Educatiei, caruia i-a fost ceruta demisia chiar de catre parlamentari ai puterii. Printre nemultumitii de activitatea lui Funeriu se numara si deputatii braileni, care ii reproseaza ministrului ca a bulversat sistemul de invatamant.

4 comentarii:

  1. Nu au fost invitati, ca de dus s-ar fi dus. N-a fost "pe vrute", ci pe afinitate. Iar Boc nu-i "iubeste", ca-s metresele lu` Blaga.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu certitudine Balcan a primit invitatia la Vila Lac 1

    RăspundețiȘtergere
  3. Motiunea lui Boc este numita Echipa dreptei pentru România puternică. Ce sa caute in echipa dreptei generalul cauciuc care toata viata lui a trait din afaceri cu bani publici sau piticul care a inrosit judetul asta pana i s-a facut si lui rau de atata rosu?
    Sa stea langa Blaga caci el e adevaratul protector al viermoseniilor precum Bunea.

    RăspundețiȘtergere
  4. @2nd "anonim"
    Chiar malacul confirma, in presa de azi, ca tucalar la nen-su, "buldogu` ramolit". Deci, "certitudinea" e doar o fantasma. De primit, o fi primit, asa, la nivel "oral".

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.