miercuri, 20 aprilie 2011

BrailaNews a aflat cine a determinat demiterea lui Catalin Chivu

Cum era de asteptat, Obiectiv-"liderul presei brailene", ziarul care foloseste ca sursa BrailaNews si nu o precizeaza din motive stiute numai in redactie, dar total lipsite de corectitudine, colegialitate si profesionalism, si-a facut prima pagina dupa informatia publicata ieri pe acest blog. Si au facut-o temeinic, semnand un text insailat in jurul informatiei mele cu pseudonimul Alexandru Ionescu, ca sa nu se faca de ras toata redactia, nu numai cel care a fost nevoit sa improvizeze. Ziaristii publicatiei cu pretentii prea mari nu si-au dat silinta sa afle macar cine l-a executat pe Chivu, ceea ce demonstreaza incapacitatea cotidianului de a furniza continut de calitate cititorilor sai. BrailaNews va publica in cursul zilei de astazi povestea schimbarii lui Catalin Chivu de la comanda IPJ Braila. Sa speram ca si ziarul cu pricina isi aduce propria contributie la alcatuirea tabloului general si nu va astepta ca si ieri publicarea lor pe BrailaNews, insusindu-si apoi informatiile, cum s-a obisnuit deja.

Recomandari:
http://brailanews.blogspot.com/2011/04/catalin-chivu-inspectorul-sef-al-ipj.html
http://brailanews.blogspot.com/2010/08/ziarul-obiectiv-isi-insuseste.html

10 comentarii:

  1. jenant pentru obiectiv sa faca asa ceva. au scris un kilometru de articol si nu au adus nimic nou. pentru tine, toate cele bune de sarbatori. tine-o tot asa pentru ca in asemenea situatii se vede valoarea fiecaruia. tu esti ok ei nu sunt deloc.

    RăspundețiȘtergere
  2. din pacate, ai perfecta dreptate, Aura! Cei de la Obiectiv se inspira sau, mai degraba, cred ca nici nu mai alearga dupa stiri fierbinti, de vreme ce on line, blogul tau sau altul le furnizeaza informatii pe care ei doar le confirma. Rusine! Daca tot sunt singurul ziar cotidian, cu pretentie, atentie!, macar sa-si pastreze bruma de decenta cu care, demult nu ne mai incanta, si sa fie in pas cu ce e mai nou, in materie de informatii locale. Asa... traiasca blogherii destepti, ca Aura!

    RăspundețiȘtergere
  3. Problema e ca nu trebuie sa aratam cat de destepti suntem, ci sa ne aducem fiecare contributia, in mod cinstit, la ceea ce ar trebui sa fie presa locala.Cata vreme unii isi imagineaza ca fac jocuri sau practica atacuri josnice la persoanele care nu se lasa santajate pentru a le face jocurile, nu putem vorbi despre presa si despre instrumente in mainile unor carnatari de presa, ca sa citez un clasic in viata :)

    RăspundețiȘtergere
  4. as paria ca cel ales va fi Marica Liviu ... care a fost coleg la BZ cu Elena Udrea .

    RăspundețiȘtergere
  5. daca iese nasu sef la PDL

    RăspundețiȘtergere
  6. ha ha ha
    dapoi stii sa te joci cu nervii lor. crezi ca e o idee buna sa le spui si cine urmeaza sa zboare dupa chivu!?

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna idee, dar ma tem ca e prea mult pentru unii care nu reusesc sa tina ritmul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Marica la Politie ca e tanar si promite, dar... Bunea Stancu la Primarie??? Ha, ha, ha, ha. Asa e cand te vrea " boboru' ". Simi iar plangi? Nentu' Stancu ti-o coace....

    RăspundețiȘtergere
  9. Dupa Chivu urmeaza Chivu. Pui pariu?

    RăspundețiȘtergere
  10. si totusi ... cand va fi continuarea ... astept de azi dimineata si nu am aflat cine este l-a schimbat pe Chivu

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.