marți, 12 aprilie 2011

Sociologul Alin Teodorescu i-a refuzat pe Badalan si Balcan

*Cei doi  doresc o strategie de campanie prin care urmaresc sa negocieze cat mai mult cu PSD, de pe pozitia invinsilor,  nu sa intre in competitie pentru a castiga*

In timp ce Constantin Dumitriu a devenit o entitate neglijabila la PDL Braila, deputatii Badalan si Balcan incearca sa se agate de orice pai pentru a se salva de inecul iminent la alegeriile de anul viitor. Ei  actioneaza pe cont propriu, ridiculizandu-l pe presedintele care si-a anuntat deja candidatura la CJ, si se prezinta drept candidatii partidului de guvernamant la alegerile locale. Constienti ca nu au sanse de castig, cei doi nu se gandesc  sa renunte, ci considera ca cea mai potrivita strategie ar fi aceea de a negocia cat mai mult cu presupusii invingatori. In acest sens, deputatii l-au contactat pe sociologul Alin Teodorescu pentru a-i   solicita sprijinul. Cand a auzit solicitarea lor, sociologul a refuzat orice colaborare cu Badalan si Balcan, ale caror interese personale, acelea de a-si pastra privilegiile,  ii determina sa puna interesele electoratului si ale partidului din care fac parte in plan secundar.
Reamintim ca Alin Teodorescu a  fost deputat de Braila in perioada 2004-2008, iar relatiile sale tensionate cu Gheorghe Bunea Stancu erau de notorietate in epoca.In plus, social-democratii braileni, inclusiv Viorel Balcan, pe vremea cand era inca membru PSD, s-au exprimat critic la adresa lui Alin Teodorescu, care se remarcase printr-o atitudine rebela fata de conducerea partidului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.