sâmbătă, 20 februarie 2010

PSD Braila, cu atitudine oportunista si duplicitara la Congres, vizeaza post de vicepresedinte pentru Stancu

Update: Lui Victor Ponta nu-i plac tupeul, nesimtirea, credinta ca banii rezolva totul iar Ion Iliescu condamna grobianismul si manelizarea partidului . Ce parere o avea Voda despre asta?

Cristian Rizea, trompeta de serviciu a lui Gheorghe Bunea Stancu, confirma (a cata oara?!) oportunismul si duplicitatea, trasaturile esentiale ale PSD Braila, filiala care nu se bucura de respect si credibilitate in interiorul partidului. Invitat la o emisiune in direct, unde a vorbit in numele organizatiei brailene, el a lansat ideea ca Braila l-ar putea sprijini pe Mircea Geoana, ceea ce arata, daca mai era nevoie, ca Gheorghe Bunea Stancu este disperat sa obtina si el un post de vicepresedinte in urma acestui congres.
Retragerea lui Adrian Nastase, care primise sprijinul oficial al organizatiei judetene, l-a gasit descoperit pe liderul local al PSD. Neavand pregatita varianta de rezerva, Gheorghe Bunea Stancu nu este in stare nici in ceasul al 12-lea sa renunte la apucaturile de fanariot si sa aiba o optiune consecventa cu atitudinea de pana acum. Disperarea de a fi si el in tabara castigatoare, pe sistemul Hrebenciuc, nu-i permite sa fie transant. Daca in urma cu cateva saptamani, spunea ca el nu se asociaza cu perdantii, cu referire directa la Mircea Geoana, astazi, patefonul stricat Rizea a precizat ca delegatii braileni ar putea vota si cu perdantul, daca asta va fi “decizia colectiva”.
Expresia aceasta, pe langa faptul ca e hilara pentru oricine stie cum e condusa filiala braileana, ascunde de fapt indecizia lui Voda si capacitatea lui de a-si inghiti propria expectoratie, doar-doar va primi si el un post.
Daca nu a inteles pana acum ca exact aceasta atitudine il face sa semene cu Geoana si Vanghelie la un loc, persoanje de care PSD vrea sa se descotoroseasca chiar azi, ii mai spun si eu o data, in speranta ca pana la urma o sa priceapa. Vremea celor care se strecoara in politica, precum serpii in cuiburile pasarilor, e pe cale sa apuna.

6 comentarii:

  1. o sa piarda si trenul asta asa cum a mai pierdut. el s-a bagat in seama in toata perioada asta de dinainte de congres, a facut-o pe durul la sedinte dar discursul lui nu a convins pe nimeni. s-au lamurit toti ce hram poarta individul.

    RăspundețiȘtergere
  2. DRAGA AURA

    am citit si aceasta postare de pe blogul tau,uite te anunt acum in premiera ca luni scena politica braileana va suferii schimbari majore
    si ca sa nu te las asa pe ganduri spun doar atat
    PDL
    schimbari care vor zguduii viata politica braileana si care va fi inceputul caderii lui stancu ...vei vedea..
    sunati prietenii si vei afla atat cat pot ei spune inainte de luni

    RăspundețiȘtergere
  3. Haida-de ! Sunt satul de flame-uri forumiste, Dunarea o sa curga in aceeasi directie si ziua este zi si noaptea noapte. O schimba pe Giana cu alt oportunist brailean lipsit de substanta, schimbarea schimbarii.

    RăspundețiȘtergere
  4. iliescu a avut momente de clarviziune, vorbind de 'pasarile rare'. stancu e lacom, razbunator, nesatul, abuziv - nu intra in 'profilul' lui Iliescu nici daca-l iei la strung. si-a subordonat toate institutiile brailene. dl Chiurtu, venerabilul ziarist, cel care a avut curajul sa-i ceara socoteala lui Stancu, care facea propaganda la sectia de votare in ziua alegerilor, a fost luat pe sus de gealatii de la politia comunitara IMBRACATI IN CIVIL, pusi de Stancu, urcat in duba si dus la politia comunitara. ce face justitia din BR? justitia raspunde la comenzile lui stancu. e jenanta galeria conducatorilor Brailei dupa 89: lungu - activist PCR, simionescu - fruntas utecist, stancu, rizea, balcan, cibu - activist PCR - s-a schimbat ceva in mentalitatea lor bolsevica, ca sa vedem schimbarea in bine a orasului?

    RăspundețiȘtergere
  5. Un fost ziarist, “umflat” de Politia Comunitara la ordinele unui lider politic
    Ticu Ciubotaru
    Marti, 08 Decembrie 2009

    Scriitorul Viorel Chiurtu, care timp de foarte multi ani a fost corespondentul cotidianului “Romania libera” pentru judetele Braila si Galati, a fost retinut si amendat de Politia Comunitara din Braila, la ordinul presedintelui PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu. “Misiunea” ordonata politistilor de liderul PSD Braila impotriva fostului jurnalist a fost motivata de faptul ca lui Bunea Stancu nu i-a convenit o replica a lui Viorel Chiurtu. Cei doi s-au intalnit la intrarea la Sectia de Votare nr 46 din Braila, unde presedintele PSD Braila era inconjurat de mai multi

    apropiati. “Poate vreti sa comentati si asta”, i-a spus Viorel Chiurtu lui Bunea Stancu, intinzandu-i un pliant al lui Mircea Geoana. Gheorghe Bunea Stancu s-a intors spre politistii comunitari care pazeau sectia si le-a dat comanda: “Umflati-l!”. Politistii l-au luat pe sus pe ziarist si l-au dus la sediul Politiei Comunitare, unde i-au intocmit procesul verbal in baza caruia i-au aplicat o amenda de 200 lei.

    Am incercat, ieri, sa aflam pentru ce delict a fost aplicata sanctiunea, dar nu am reusit pentru ca intreaga Politie Comunitara Braila, in frunte cu generalul Traian Jipa, fostul sef al IPJ Braila, se odihnea dupa noaptea alegerilor. Dupa ce s-a retras la pensie, fostul ziarist s-a afirmat ca scriitor. In septembrie, la Salonul “Axis Libri” de la Biblioteca VA Urechia din Galati a fost lansat cel mai recent volum al sau, “Premierele de la miezul noptii”.

    search pe google - e bine sa afle si brailenii ce s-a intimplat acolo - pentru ca in Braila - se stie, nu avem presa libera. singurul ziar local e al primariei. iar celalalt ziar cu sediul vizavi de tribunal - e o adunatura de repetenti care scriu dupa dictare (numele incepe cu a si se termina cu varul). interesant de aflat care sint retururile acestei publicatii care se cumpara doar datorita ofertelor la pachet cu ziarul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Este jenant pentru toti oamenii astia care executa fara logica ordinele lui Voda. Nu pot sa inteleg si pace cum se transorma toti in niste slugi umile. Apoi ne mai miram de ce isi permite Stancu sa faca atatea abuzuri. Din cauza unora ca cei din relatarea dvs!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.