sâmbătă, 27 februarie 2010

Tăcere suspectă asupra stării de sănătate a lui Traian Băsescu

Administraţia prezidenţială este în acest moment obligată să comunice un punct de vedere faţă de zvonurile din ce în ce mai credibile lansate de C.V. Tudor despre starea de sănătate a preşedintelui Traian Băsescu. Faptul că Băsescu nu a participat ieri la învestirea în funcţie a preşedintelui Ucrainei, Viktor Ianukovici, deşi confirmase prezenţa la eveniment, fiind înlocuit de Roberta Anastase, preşedinta Camerei Deputaţilor, nu a fost motivat până la această oră şi nici Anastase nu a fost în stare să explice cum a ajuns să reprezinte astfel Statul Român.
Nu înţeleg sub nicio formă de ce presa centrală se ocupă de flacăra violet de pe site-ul Ministerului de Finanţe, de fripturiştii dezertori din PSD, de partidul lui Oprea, şi nu încearcă să obţină mai multe informaţii despre boala preşedintelui, reală su inventată. Românii au dreptul să ştie că, în caz de indisponibilitate a lui Traian Băsescu, preşedintele Senatului va prelua responsabilităţile acestuia, cu toate consecinţele ce decurg din propulsarea lui Mircea Geoană într-o astfel de poziţie.

3 comentarii:

  1. mi s-a parut mie ca e ceva in neregula cand l-a vizitat la spital pe cel care a compus imnul golanilor. probabil asa a mascat propria lui vizita la doctor...vai de capul nostru daca moare base

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar fi o mare lovitura pentru tara o boala grava a presedintelui.La crza actuala noi lupte politice,alta campanie electorala ne v-a afecta economic pe toti.Ar fi fost corect in cazul in care a stiut ca este bolnav sa nu fi candidat.Cred ca un buletin medical al starii de sanatate cat si un examen psihologic al candidatilot s-ar impune pt. a inlatura situatiile de acest gen.Sa speram ca este sanatos si ca v-a putea sa-si duca mandatul pana la capat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu iese fum fara foc. Asa si cu boala presedintelui. Nu vor recunoaste niciodata ca e bolnav ca incep sa prinda curaj hienele. Astea ataca in haita.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.