joi, 25 februarie 2010

Un nou prefect la Brăila i-ar putea face zile amare lui Stancu

Update: Am primit un pont, cum că Dan Popa caută să-şi salveze postul. Am verificat si se confirmă: prefectul e plecat la Bucureşti, in interes personal. Pentru cel care a cerut o cafea pentru asta, astept datele de contact să mă achit de datorie. 

Gianei Pătraşcu i s-a pus pata pe Dan Popa de când acesta a făcut-o consilieră personală pe Daniela Văsioiu, fără să o anunţe. Chiar dacă voi avea parte de admonestările pe care le primesc de câte ori scriu despre PDL, aici nu pot să nu fiu de acord cu Giana. În calitatea sa de preşedinte al filialei de partid, Giana ar fi trebuit să ştie direct de la prefect că Blaga i-a impus acestuia angajarea Danielei. Daca Popa va fi trimis la plimbare, de numirea unui nou prefect depinde şi noua politică pe care PDL o va adopta în teritoriu. Vă invit la un exerciţiu de strategie politică: ştie cineva cine ar putea fi democrat liberalul care să il puna pe Vodă la colţul pisicii?

8 comentarii:

  1. buna intrebare.. din braila, nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragalasa, da nu te lasi. Am eu o idee. Zic doar atat: urmaraete maine sedinta de consiliu judetean.

    RăspundețiȘtergere
  3. vrei sa stii cam multe, insa iti recomand rabdare si tunun. sa nu creyi ca esti singura care sta cu ochii pe stancu. mai sunt si altii. vor aparea la momentul potrivit.

    RăspundețiȘtergere
  4. vad ca sunt cel care sparge gheata. daniela vasioiu, la prima strigare.

    RăspundețiȘtergere
  5. terminati cu fosila voastra. daniela e istorie. daca nu aveti alul in pdl capabil sa se ia de gat cu stancu, mai cautati si in late parti. gasiti sigur, numai sa vreti. o varianta ar fi ilie lascu asta daca nu se duce la noul partid de stanga, care sa va ia locul in cayul ca o dati in bara.

    RăspundețiȘtergere
  6. la cat sunt de fasaiti, parca vezi ca-l scot pe nea nae de la naftalina si ni-l prezinta pe post de cavaler al mesei rotunde..........

    RăspundețiȘtergere
  7. Stiai ca Popica al nostru s-a dus glont la Bucuresti? Ia verifica pontul si astept o cafea...:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Postul de PREFECT si-l pregateste giana chiar pentru ea. Asa o va "salva" gabi sandu pe madam dupa ce va pierde postul de vice la judet si cel de pesedinte la PDL Braila. Ia verifica si ne adunam mai multi la cafele. Le dau eu.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.