vineri, 26 februarie 2010

Ilie Lascu ar putea fi preşedintele filialei brăilene a noului partid

Mişcările tectonice de pe scena politică romanească duc la apariţia unui nou partid, concurent redutabil al PSD pe zona de centru-stanga. Ţinand cont de nemulţumirile tot mai evidente si în interiorul PNL, în mod inevitabil, noul partid va aspira cu precădere parlamentari şi aleşi locali, din ambele părţi. Valul va ajunge şi la Brăila, unde, după ultimele informaţii referitoare la acest subiect, fostul prefect Ilie Lascu strange în jurul său pe toţi acei marginalizaţi de grupul de interese patronat de Vodă.

8 comentarii:

  1. intrebare: cine crezi ca se va duce in partidul lui oprea?

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca plecam de la evidenta ca noul partid este un aspirator de parlamentari, explicabil de ce din moment ce PSD si PNL s-au fixat pe strategia de ridiculizare a PDL, iar aceasta strategie chiar da roade si daca mai luam in considerare ipoteza ca va urma schimbarea guvernului, cred ca cei mai deschisi unei oportunitati nesperate sunt Viorel Balcan si Diana Tusa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma gandesc ca e foarte posibil ca, dupa ce trece cu grebla prin partide, cireasa de pe tortul noului partid o vor pune dezertorii din ...pdl. si uite asa le va fi luat ciolanul chiar de sub nas tuturor celor care se tin zdravan de el.

    RăspundețiȘtergere
  4. Aşa a vrut si APR-ul lui Teodor Melescanu, sa fie unul redutabil. Şi aşa a fost pînă a dispărut.

    RăspundețiȘtergere
  5. Contextul politic difera. Cele trei partide importante sunt atat de compromise incat noua formatiune politica isi poate rata misiunea doar daca nu stie ce are de facut, ceea ce ma indoiesc, avand in vedere ca ne putem juca inca de pe acum cu componenta viitorului guvern, daca e sa fim mai atenti la cei care se alatura independentilor. Razvan Theodorescu la Cultura, Cristi Diaconescu la Externe, Marian Sarbu la Munca, referidu-ne doar la pesedisti. Pe sistemul asta, nu m-ar mira sa-l vedem pe Culita Tarata Minsitrul Agriculturii...
    In martie, se vor separa apele si la PNL. Vor mai pleca parlamentari si de acolo cu gandul la ce le-ar putea aduce iepurasul de Paste.

    RăspundețiȘtergere
  6. tanti costea de unde le stii pe toate ,,platesti,, bine sau stii,, bulgareste,, imi placi continua

    RăspundețiȘtergere
  7. Nici nu platesc, nici nu stiu... bulgareste :)). Pur si simplu aplic ce m-a invatat Sandor. Acel Sandor!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.