luni, 8 februarie 2010

Primaria Braila plateste si cainii capturati la Chisani

  *Aurel Simionescu nu are niciun control asupra facturilor pe care le achita lui Vasile Horez* Cardasia Primarie – DAGL- Politie-APAM Horez este pusa in dificultate de prim procurorul Ciuciumis

Prim procurorul Ciuciumis Georgica de la Parchetul de pe langa Judecatoria Braila le da o lectie de profesionalism politistilor si procurorilor braileni care instrumenteaza, superficial sau interesat, sesizarile pe care le fac iubitorii de animale pe tema neregulilor care se petrec sistematic pe filiera APAM Horez- DAGL- Primaria Braila. Acesta a semnat o rezolutie de admitere a plangerii formulate anul trecut de FRPCA, inregsitrata cu nr 4076/P/2009, si de infirmare a rezolutiei initiale, prin care procurorul Ciutac respingea sesizarile, in conditiile in care nu a solicitat verificari si nici nu a audiat pe cei care au facut plangerea cu privire la cainii capturati de Horez la Termocentrala, pe care i-am platit noi, contribuabilii braileni, datorita bunavointei excesive a primarului Aurel Simionescu fata de asociatia lui Horez.
De ce procurorii care s-au ocupat de sesizarile iubitorilor de animale manifesta cel putin lipsa de profesionalism in instrumentarea plangerilor legate de toleranta cu care primarul Aurel Simionescu si viceprimarul Doinita Ciocan trateaza bataia de joc la adresa banului public, este un subiect de care ma voi ocupa separat.
In acest articol voi compara cum s-a achitat  de responsabilitati cel care a dat prima rezolutie si ce nu a putut ignora prim procurorul Ciuciumis.
Astfel, prim procurorul de la Parchetul de pe langa Judecatoria Braila le-a cerut politistilor sa completeze cercetarile (politistii s-au limitat initial la un schimb de corespondenta cu Horez), sa fie audiata reprezentanta FRPCA si salariatii lui Horez, sa verifice toate documentele cu privire la sesizarea respectiva.
Este vorba despre dovezi de necontestat ca brailenii il platesc pe Vasile Horez si pentru cainii pe care acesta ii captureaza la Chiscani. Iar de patru ani, APAM Horez incaseaza de 2 ori bani pe ciinii adoptati, si de la oameni, si de la Primarie.
Asteptam ca Aurel Simionescu sa dea totusi explicatii publice de ce perpetueaza o stare de fapt, preluata de la fosta administratie si de ce nu face niciun efort sa se apere, stiut fiind ca de contractul cu Vasile Horez se fac responsabili fostul primar Constantin Cibu si fostul viceprimar Lucian Tilea.

Un comentariu:

  1. ciocan se pregateste sa ii dea un sut un fund lui horez dar trage sfori sa-si bage in aceasta afacere prietenii. oare simionescu stie ca cican i-a luat locul lui tilea la aranjarea "parandaratului" sau e atat de ocupat cu dimnisoarele din subordine incat nici ca-i pasa?

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.