duminică, 21 februarie 2010

PSD Brăila, sub conducerea lui Stancu, umilit la Congres

Aşa cum anticipam încă din 4 februarie, Gheorghe Bunea Stancu nu a obţinut nimic la Congresul PSD, din motivele enumerate în acea postare. Cu alte cuvinte, ca să parafrazez propriile lui declaraţii, facute la începutul primului sau mandat de preşedinte al CJ, s-a dus într-un fel la Bucureşti şi a venit şi mai şi. Colegii lui au fost extrem de expliciti în ceea ce priveşte criterile de alegere a echipei de conducere. Social- democraţii au hotărât să termine definitiv cu "tupeul"," nesimţirea", "credinţa că banii rezolvă totul" (Ponta), cu "grobianismul" si "manelizarea partidului" (Iliescu). Acum e suficient de clar de ce nu a pariat nimeni pe el, nu e nevoie sa mai insist şi eu aici. Vreau numai să subliniez că gălăţeanul Dan Nica a picat din nou în picioare tocmai datorită faptului că nu a făcut joc dublu. El a obţinut un nou post de vicepreşedinte în mandatul lui Victor Ponta,  deşi s-a aflat pe faţă în tabăra lui Mircea Geoană. Ceea ce arată, dacă mai era nevoie, că una e sa ai bani, alta e sa ai caracter. Domnule Stancu, pricepi, bre?
Scuturându-se de personaje oportuniste şi duplicitare, PSD este în acest moment partidul cu cele mai mari şanse de regenerare, care va fi pregatit în anul electoral 2012 să recâştige electoratul la nivel naţional.Să nu se îmbete însă cu apă rece social-democratii brăileni, caci din cauza contraperformaţelor lui Simionescu şi ale lui Stancu la nivel local, Brăila va fi din nou împotriva curentului.

3 comentarii:

  1. l-am vazut si pe trepadusul de Rizea la TV, gata sa-si dea primul cu parerea - i-a taiat moderatoarea elanul. nu doar stancu e problema, ci si ceilalti, toata garnitura PSD din Braila tb schimbata

    RăspundețiȘtergere
  2. Da. Sunt multi oameni valorosi in PSD, dar nu reusesc sa-i inteleg de ce accepta sa fie umiliti de Stancu. Poate ca puterea lui s-a construit pe slabiciunea lor.

    RăspundețiȘtergere
  3. normal. si asta vom fi impotriva curentului pana cand ne vom treyi din prostia in care ne place sa baltim. cand guvernul are o coloratura, administratia noastra are alta. in 2012 vor castiga psd-istii la nivel national si vor pierde fraierii de aici.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.