luni, 5 iulie 2010

Articolele publicate pe BrailaNews nu raman fara efect: Primaria Braila sare in ajutorul sinistratilor


In urm articolului Primarul Simionescu nu a invatat nimic de la Anton Lungu publicat pe blogul BrailaNews, Primaria Braila a decis sa se implice in ajutorarea sinistratilor din Moldova. In comunicatul de mai jos, gasiti toate informatiile de care aveti nevoie daca doriti sa faceti donatii in alimente sau bunuri materiale.



APEL LA SOLIDARITATE !


Pentru a veni în sprijinul sinistraţilor afectaţi de inundaţiile din întreaga ţară, Primăria Municipiului Brăila organizează o campanie de strânge bunuri.

Punctele de colectare sunt organizate la fostul sediu al Direcţiei Serviciilor Publice, Strada Pensionatului Nr. 2 şi la depozitul SC CET SA, Strada Piaţa Uzinei Nr. 1.
Articolele electrocasnice trebuie să fie în stare de funcţiune, alimente neperisabile în termen de valabilitate, îmbrăcăminte nedeteriorată şi igienizată (haine, pături, lenjerie de pat), mai puţin încălţăminte. De asemenea, bunurile donate vor fi recepţionate numai în situaţia în care vor fi împachetate pe categorii de produse, în saci de plastic sau de polietilenă şi în cutii de carton, toate sigilate. Cetăţenii brăileni mai trebuie să ştie că bunurile care nu vor respecta aceste condiţii vor fi returnate către donator.
Bunurile vor fi colectate astfel:
1.     Str. Pensionatului, nr. 2
·        Articole imbracaminte si menaj (de preferat foarte puţin uzate sau noi)

2.     Depozit Piata Uzinei, nr 1

·        Produse alimentare ambalate neperisabile (ulei, zahăr, mălai, făină, orez, paste făinoase, conserve, lapte praf)
·        Materiale de constructii (ciment, var, adezivi, caramida, BCA - paletate)
·        Electrocasnice şi mobilier (de preferat foarte puţin uzate sau noi)

Donaţiile privind materialele de constructii
vor fi ridicate direct de la locatia indicata.


Pentru relaţii suplimentare, apelaţi la telefon 0239 694 947

Un comentariu:

  1. Felicitari pentru obiectivitate si perseverenta. Ai un blog interesant. Succes!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.