joi, 1 iulie 2010

Boc, Blaga si Borbely au evaluat efectele inundatiilor in Braila si Galati

*Este cat se poate de clar ca Guvernul nu poate gestiona situatia de urgenta * Boc vorbeste din nou prostii: pana nu declara stare de calamitate prin HG, nu poate sa apeleze la Armata* Pentru asta insa trebuie sa aloce si fonduri* Unde sunt banii din fondul de rezerva?*

Cei trei au participat la sedinta Comitetului pentru Situatii de Urgenta organizata la Prefectura Galati. Gabriel Oprea nu a venit, in numele lui vorbind premierul Boc: "Militarii trebuie să-şi facă datoria la inundaţii, chiar dacă li se taie din salarii". Daca ministrul Apararii a evitat sa spuna el insusi asa ceva, autoritatea lui Boc asupra militarilor este nula, in conditiile in care Guvernul Romaniei evita sa declare stare de calamitate, care ar justifica interventia Armatei, dar si apelarea la fondul de rezerva pentru finantarea misiunilor de acest tip. Mai mult, cand se refera la militari care ar trebui sa-si faca datoria la inundatii, primul ministru face dovada ca habar nu are de faptul ca potrivit strategiei nationale de management al inundatiilor, MApN nu are atributii.
Nu am aflat daca ministrii cu pantofii lor frumos lustruiti i-au vizitat si pe amaratii din IMB care asteapta sa fie evacuati daca Dunarea se revarsa. Despre vizita lui Boc in zona Braila-Galati, cititi mai multe aici.

2 comentarii:

  1. kk :)) penibila ca de obicei....

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt penibila, sau chiar tu, Iordache, impostorule? Ce tot cauti la mine pe blog dimineata, la pranz si seara? Chiar nu ma poti ignora? Sau te ajuta sa-ti catifelezi limba pentru dosurile pe care le pupi?

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.