sâmbătă, 3 iulie 2010

Primarul Simionescu nu a invatat nimic de la Anton Lungu

Mii de romani sinistrati, oamani ramasi fara case, fara haine si fara posibilitatea de a-si asigura hrana de zi cu zi, se afla la mila celorlalti. In aceste momente, toate comunitatile care nu au fost afectate de stihiiile naturii ar trebui sa colecteze cele necesare sinstrastilor. Acest lucru nu poate fi  realizat fara implicarea Primariilor. Imi amintesc ca, ori de cate ori a fost nevoie, primarul Anton Lungu, asa comunist cum era, reusea sa mobilizeze Episcopia Dunarii de Jos si Garnizoana Braila si, cu ajutorul lor, organiza campanii de colectare si asigura transportul ajutoarelor pana la cei aflati in nevoi. Aurel Simionescu, desi este urmasul politic al lui Lungu, nu a mostenit nimic din capacitatea organizatorica si spiritul cetatenesc la fostului primar comunist. Dupa atatea zile, pur si simplu, nu avea voie sa ramana nepasator pentru ca exista braileni care se intereseaza unde sunt amplasate puncte de colectare la Braila. Domnule Simionescu, ce le raspundeti acestor oameni?
Ca tot e criza, daca el insusi e incapabil sa gandeasca in acesti termeni, ii recomand sa inceapa concedierile cu personalul care ar trebui sa-l consilieze ce are de facut in astfel de situatii. Si daca primarul se comporta ca si cum nu ar avea vreo responsabilitate, poate ca fostul viceprimar galatean Dumitriu, in calitate de coordonator de filiala de partid aflat la guvernare, ar putea fi in stare sa implice Prefectura. Tare mi-e teama, insa, ca toti sunt o apa si-un pamant!

2 comentarii:

  1. bravo Aura !Am descopereit intamplator blogurile tale,succes !

    RăspundețiȘtergere
  2. o apa si un pamint ... adica un mil .... si noi care speram sa dea apa peste primarie, sa se mai spele pacatele de acolo ... pacat ca mor oameni tineri, soldati, oameni amariti luati de ape. se umplu cimitirele Romaniei.... numai nenorocitii astia nu crapa, ne sfideaza pe toti, ca doar noi i-am ales.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.