joi, 22 iulie 2010

Jurnalistii, acuzati ca l-au bagat in spital pe deputatul Anghel Stanciu

Este un adevar de necontestat ca presa, aflata sub controlul exclusiv al unor personaje cu interese politice,  s-a deprofesionalizat. Vedem demonstratii zilnice de ticalosie ale unor pseudojurnalisti care, pentru a atinge scopurile fixate de patronat, altele decat informarea corecta a publicului, ajung sa calce in picioare toate regulile profesiei. Este cazul unei publicatii din Iasi, pe care familia deputatului PSD Anghel Stanciu o acuza ca este responsabila de starea grava in care a ajuns deputatul, dar si al Antenei 3, care nu tine cont de ce spune familia deputatului si are explicatii "convenabile" pentru politica postului despre agravarea starii de sanatate . Fiul acestuia, Cristian Stanciu, a trimis urmatorul comunicat, pe care il puteti citi aici

2 comentarii:

  1. Foarte corect ceea ce zici dar o sa-ti pui in cap colegii de breasla.Mai rau este ca mulți oameni cred necondiționat ce vad la tv sau ce citesc prin ziare.Culmea ca mai trimit și sms la miezul nopții sa-și spuna parerea daca Cioaca a omorat-o pe Elodia!Societatea romaneasca este putreda insa cei care mai gandesc pot fi optimiști,Canada,Australia sau Noua Zeelanda sunt deschise pentru emigranți.....Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  2. Refuz sa fiu asimilata unei astfel de bresle, reprezentate de indivizi cu constiintele de vanzare. Am absolvit o scoala in domeniu si am autoritatea de a spune ca ce se intampla cu presa din Romania si cu pseudojurnalistii transformati in instrumente de santaj si manipulare ne va intoarce in Evul Mediu.
    Vanatoarea de vrajitoare din timpul Inchizitiei va parea o glumita pe langa ce se poate intampla oricui ajunge sa fie judecat si terfelit public de o astfel de presa.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.