marți, 13 iulie 2010

PDL l-a mazilit pe subprefecul Carligea in favoarea minoritarei Macri

Veronica Macri, subprefectul de Braila sustinut de minoritari, a ramas pe post. Cel putin, aceasta e informatia de azi. Sforile trase de Florin Carligea si usile unse pe la PDL pentru salvarea postului si implicit a afacerilor sale, s-au dovedit inutile. Aparatul din subordinea lui va fi restructurat pana pe 16 august.

3 comentarii:

  1. nu mai inteleg nimic. carligea avea bani sa cumpere orice post si-ar fi dorit. singura explicatie logica pentru care a pierdut pe terenul lui este ca are cainii pa urme. daca-l inhata, ala e!

    RăspundețiȘtergere
  2. Madame, esti conectata la creierele lor sau cum?
    Abia acum vad ca ai scris inca de marti ca pleaca Florin. Daca te-ai riscat asa, n-a fost la plesneala. Oricum, te felicit!

    RăspundețiȘtergere
  3. D`ale lui Carligea...
    Din ciclul "D`ale lui Carligea" va instiintez asupra unui episod: Firma lui Carligea a achizitionat motorina de la o firma care nu era autorizata ca antrepozit fiscal. DGFP Braila i-a restituit acciza platita la motorina fara niciun fel de cracneala, nici nu au verificat pe site-ul Ministerului de Finante ca firma nu era autorizata...ca doar DGFP Braila (adica stiti voi cine) nu e in subordinea Min de Finante, o fi la Mediu... Vama i-a facut control si l-a pus sa plateasca toata acciza pe care i-a dat-o inapoi DGFP. Acu`, pe la PDL cu jalba in protap, Carligel, arunca vina pe sefa de la Vama -ca deh, are sustinerea partidului si in loc sa il faca "scapat" si sa inchida ochii, l-a pus sa plateasca. Ca miliardele lui Carligea trebuie sa vina in buzunarul statului, nu distinge onoratul PDL local dar ca sefa de la Vama trebuie schimbata imediat pentru ca a aplicat legea si l-a pus pe Carligel sa plateasca, a distins partidul ca trebuie sa se faca imediat.
    Concluzie pentru PDL: dragilor, nu seful se duce in control ci niste inspectori, deci blatuiti inspectorii, ce sa le faca seful daca aia scriu ce gasesc? Sa le spuna sa schimbe actul in favoarea agentului economic? pai se duc astia si isi dau seful in gat la organe...si uite asa se nasc cazurile de coruptie.
    Aura, fa si tu o investigatie in sensul asta si vezi despre ce e vorba...

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.