luni, 19 iulie 2010

Seful PSD conduce Braila din 2004; l-au impiedicat Basescu sau Boc pe Stancu sa foloseasca bugetul public cum a vrut el?

*Liderii PSD lucreaza cu jumatati de masura* Mimand preocuparea fata de binele romanilor, Adrian Nastase vrea alegeri anticipate, chipurile sa scoata tara din criza, dar nu scoate o vorba despre discursul furibund din Marea Britanie si Germania impotriva cetatenilor romani* 

Adrian Nastase, vorbind in numele PSD, crede ca alegerile anticipate reprezinta singura optiune pentru a scoate tara din criza. Daca adaugam la declaratiile fostului premier si pe cele ale lui Victor Ponta prin care se distanteaza de partenerii liberali impreuna cu care social-democratii au pus pe butuci economia romaneasca, putem deduce un singur lucru: PSD are impresia ca poate specula nemultumirea romanilor si ca e momentul propice pentru castigarea terenului pe care il tot pierde de ani buni. Numai ca strategii PSD scapa din vedere cateva aspecte capitale: populatia este nemultumita de masurile de austeritate si nu va agrea cheltuielile inutile cu alte alegeri, in conditiile in care toata lumea asteapta alocarea banilor pentru investitii; nu este obligatoriu ca partidul care propune alegerile anticipate sa iasa castigator, iar in situatia in care ne aflam este foarte posibil sa aiba castig de cauza extremismul politic; PSD nu tine cont ca degeaba arata cu degetul inspre Boc si Basescu, cand controleaza un numar important de judete. Judetul Braila, de exemplu, este condus din anul 2004 de Gheorghe Bunea Stancu, cel care nu a avut nicio piedica in a utiliza bugetul public in folosul firmelor sale si ale rubedeniilor sale.Sau, cine il impiedica pe primarul PSD Aurel Simionescu sa vada gunoaiele de sub nasul sau, si sa ia masuri? ( Daca mizeria din cartiere nu o vede, este inadmisibil sa nu o observe pe cea care aproape ingroapa Primaria! Treptele esplanadei si intrarea din spate sunt numai jeg! Oare Boc o fi de vina pentru asta?)
Evident, aceasta scapa logicii social-democrate, cum scapa si un subiect mult mai important in aceste zile: presa din Marea Britanie si Germania este de-a dreptul furibunda cand vine vorba despre cetatenii romani, cetateni are au exact aceleasi drepturi  ca orice cetatean european. Daca un englez sau un neamt are dreptul de a munci in Romania, si un roman are dreptul de a munci in oricare stat din Europa. Romanii astepata de la PSD o pozitie categorica in legatura cu acest lucru si nu sa bata campii pe tema alegerilor anticipate, sau sa de apa la moara strainilor care ne discrimineaza fara ca nimeni din Romania sa reactioneze.

10 comentarii:

  1. PSD nu mai are electorat. Pensionarii au inteles ca au fost inselati iar clasa muncitoare care sa sustina politica de stanga nu mai exista. Incepand de la Iliescu si pana la Nastase, PSD nu mai este decat un partid de comunisto-mafioti care nu vrea sa inteleaga ca sfarsitul ii este aproape. Victoras, copilul de suflet la lui Nastase, este disperat sa ia distanta de PNL in ideea ca va mai recupera din electoratul pierdut. Cand va intelege ca PSD nu poate fi decat ceea ce reprezinta cuplul Iliescu-Nastase va incerca probabil sa se scuture de ei. Si lui Ceausescu tot de la un Victoras i s-a tras, prin urmare asteptam cu interes momentul in care va veni si tradarea suprema in PSD. Ca asa e de cand lumea si pamantul: fiul isi indeparteaza tatal pentru a stapani regatul. Ca si tine, cred ca ideea alegerilor anticipate e o prostie venita de la un om disperat.

    RăspundețiȘtergere
  2. lasati electoratul sa decida,nu decideti voi !

    RăspundețiȘtergere
  3. Hotii astia conduc Braila DINTOTDEAUNA.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Costea, exista un nr de tel unde puteti fi contactata?

    RăspundețiȘtergere
  5. Va pot da adresa de email: aura_costea@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai, ala care esti atat de nervos, care electorat sa decida?
    Electoratul pe care il mintiti de 20 de ani? V-ati folosit, mafiotilor, de buna-credinta a oamenilor ca sa va vedeti nestingheriti de hotiile voastre si acum cand vi se spune in fata cine sunteti va simtiti vexati?

    RăspundețiȘtergere
  7. da-mi un nume de partid sincer care sa nu minta...sa nu triseze cand se va afla in scaunul puterii...doar un nume...un simplu exemplu

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu partidele mint, ci oamenii. Sistemul politic romanesc este astfel construit incat au sanse sa razbata doar cei lipsiti de educatie, de caracter si de anvergura- obligatorie pentru orice individ care se simte responsabil pentru societatea in care traieste. In Romania, politica este doar un mijloc eficient de parvenire.

    RăspundețiȘtergere
  9. te rog frumos,eu nu fac parte din PSD sau PNL,nu ma lua pe mine cu filosofia voastra de doi bani !

    RăspundețiȘtergere
  10. Daca decideti voi ,nu sunteti departe de Hitler sau Stalin !

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.