duminică, 18 iulie 2010

Seful PSD Braila vrea sa-l "puna" vicepresedinte CJ pe seful PNL

* Incalcand politica dusa la centru de Victor Ponta, de distantare a PSD fata de PNL, Gheorghe Bunea Stancu anunta public faptul ca si-ar dori sa "puna" vicepresedinte si viceprimar de la liberali*Pomanagii de la PNL condusi de Catalin Boboc, dovedind ca politica pentru ei este cel mai sigur mod de parvenire, nu dezmint ca si-ar dori aceste posturi*


Dupa ce BrailaNews a publicat, marti, 13 iunie, informatia ca seful PNL Braila, Catalin Boboc, isi doreste cu ardoare postul Gianei Patrascu, si  pune la cale acest troc cu Voda, iata ca acesta din urma confirma public informatia, punandu-l pe Boboc in situatia penibila pentru un sef de partid liberal -de vasalitate fata de PSD:
"Dacă s-a format o nouă majoritate şi la Primărie şi la CJ, normal, ce ar trebui să fac? Să punem oameni care cred în proiectele preşedintelui şi ale primarului, inclusiv viceprimari şi vicepreşedinţi".
Declaratia apartine lui Gheorghe Bunea Stancu si a fost facuta in cadrul unei conferinte de presa.
Daca Stancu doreste sa il "puna" pe Boboc vicepresedinte la CJ, sau cel putin asa afirma, nu la fel stau lucrurile in ceea ce priveste primaria. Din informatiile noastre, primarul Aurel Simionescu, dovedind coerenta politica si aliniere la mesajul central al social-democratilor, nici nu vrea sa auda de inlocuirea viceprimarului Stanel Necula cu neexperimentatul Alexandru Danaila, tanarul liberal aflat pe aceleasi sfori ca si Catalin Boboc.

10 comentarii:

  1. varga + (boboc X danaila) + Stancu + 1/2PDL= $$$$$$$$$$$$$$$$

    RăspundețiȘtergere
  2. termina coana cu aberatiile astea...asta este o lupta dreapta contra flagelului portocaliu care amenintza braila .avem o alianta puternica care contraataca marile realizari portocalii din brailoaica noastra cea de toate zilele si care ne mananca noua zilele.acum trebuie contraatacat ideologia portocalio-badalanismo-basescian-boculian,trebuie puse iar fraiele rosii simionesciene-secerescienoscicanescum pentru implementarea marxismului pe ultimile taramuri ale comunismului....scuze asistam neconditionat la o gluma a politicului...asa ca hai la vot data viitoare

    RăspundețiȘtergere
  3. la vot, sigur. cine da micii, berea si galeata????

    RăspundețiȘtergere
  4. diaconescu face cinste cu cate un bentley de fiecare vot...iar inlocuitoarea elenei udrea va fi elodia...asa ca hai sa mai incercam odata

    RăspundețiȘtergere
  5. Si ce ar trebui sa faca PDL?

    RăspundețiȘtergere
  6. PDL are nevoie de un program clar, de oameni care sa-l aplice si care se pricep sa comunice si sa aiba argumente. Politicia jumatatilor de masura ii va duce la dezintegrare, asa cum va pati si PNL, din motivele pe care cunoastem cu totii.

    RăspundețiȘtergere
  7. o intrebare, ca sa stim pe cine citim: infobraila e "logodita" cu Bunea? :-/ Ca numai +++ ptr dansul. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca ati remarcat acele plusuri in ceea ce-l priveste pe Voda, ati gasit si raspunsul la aceasta intrebare, ceea ce dovedeste ca sunteti un cititor inteligent si subtil. Asadar, sunteti in masura sa faceti, fara sfatul nimanui,o selectie a articolelor care merita citite.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ciordache si partenera lui de pupat dos GBS au dat fuguta sa-l intrebe daca e adevarat ce scrii tu pe blog. Auzi la el cica "a auzit si el vorbele care umbla prin targ"!
    Eu sunt de-a dreptul uluit pana unde imping astia doi pupincurismul si cat isi contorsioneaza coloana vertebrala daca au ajuns sa-l puna pe GBS sa dea raspuns la articolele tale.
    Pentru mine care va urmaresc pe amandoi e clar ce rol au limbricii astia, dar pe Stancu nu-l mai spala nici oceanul planetar.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.