joi, 18 noiembrie 2010

Cum se vede PDL Braila de la centru: "una dintre filialele slabe"

Rosu: filiale controlate de Udrea; Albastru: filiale controlate de Blaga; Gri: filiale indecise
Ziarul Gandul publica aici o harta a puterii din PDL, disputate intre Udrea si Blaga. In acest context, "PDL Braila, organizaţie condusă de către Dumitru Constantin, este una dintre filialele slabe, astfel că influenţa de la centru este disputată între mai-marii partidului, fără ca vreunul dintre cele două blocuri să şi-o poată trece în portofoliu". Comentariul apartine ziarului, care nu precizeaza si ca, la alegerile din 31 octombrie, a participat doar Vasile Blaga,desi fusese invitata si Elena Udrea. Nu in ultimul rand, despre Dumitriu se stie ca a fost sustinut de Blaga pentru preluarea presedintiei la Braila.

4 comentarii:

  1. Nivelul calitativ al publicatiei este definit nu numai prin continutul ,acurateta si veridicitatea articlolelor ci si calitatea comentariilor cititorilor.Daca vrem sa respectam publicatia ,trebuie sa ne respectam pe noi insine,fara trivialitati ci o polemica pertinenta

    RăspundețiȘtergere
  2. @bigbad
    Absolut de acord. Voi scoate comentariile de mai sus, dar voi avea de rezolvat problema acuzatiilor referitoare la cenzura. Vreun sfat?

    RăspundețiȘtergere
  3. Scoaterea trivialitatilor,injuriilor din continutul comentariilor, reprezinta o asanare normala si salutara impotriva celor care ne polueaza limba romana si bunul simt.Un sfat?.Il stiti mai bine decat mine.Se avertizeaza comentatori ca nu se difuzeaza genurile de comentarii aratate mai sus,si nu apar.Sa-si caute alte publicatii specializate in obscenitati.Facand front comun,poate nu reusim de la prima incercare dar sunt sigur ca mai tarziu va da roade.

    RăspundețiȘtergere
  4. @bigbad
    Daca ar exista mai multi cititori ca dvs ar schimba tonul si cei care posteaza comentarii injurioase. Cand nu exista asemenea feed-back, orice posesor de blog este indreptatit sa creada ca acela e nivelul cititorilor sai si se afla in fata unei dileme: decide sa cenzureze comentariile si risca sa scrie doar pentru el sau le aproba, multuminde-se si cu acel tip de reactie, singura dovada ca are un public, fie el si rudimentar.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.