luni, 25 ianuarie 2010

Aurel Simionescu, primar al Brailei si primvicepresedinte PSD, se face singur de ras

Nu mi-as fi imaginat ca un om cu experienta lui Aurel Simionescu in functii publice poate fi un comunicator atat de inabil. Dupa ce ca isi gestioneaza lamentabil imaginea uzata mult prea devreme din cauza ineficientei administrative si a ambiguitatilor decizionale, semn ca fie nu beneficiaza de consiliere in relatiile cu publicul, fie este prost sfatuit, el tine  mortis sa ne arate ca e iremediabil la cheremul lui Voda.
Este pur si simplu inadmisibil ca un prim-vicepresedinte de partid sa nu poata formula o opinie cu privire la preocuparile mult prea mediatizate ale celorlalti colegi. In timp ce toti liderii PSD din tara s-au intalnit pentru a decide impreuna viitorul PSD, in absenta unei reactii a stapanului Gheorghe Bunea Stancu, un autentic oportunist, Simionescu nu are nicio ezitare sa spuna ca asteapta sa ia altii deciziile. Mai bine tacea, caci ne-a spus singur ca numai lider nu e. Aceasta este o atitudine tipica de personaj care executa doar ce i se spune. Cu asta s-a umplut de respect si in radul colegilor din alte judete, si in randul brailenilor care ii inteleg pe zi ce trece slabiciunile.
Mult mai abil, Stancu s-a ferit sa se pronunte. El sta ascuns in papusoi pentru ca nu are curajul nici sa fie impotriva lui Geoana, caruia i-au placut atat de mult plocoanele incat a inchis ochii cu privire la Braila (nici cand l-au filmat nu i-a avut deschisi), dar nici impotriva greilor PSD, care au ajuns la concluzia ca e timpul unei schimbari. El sta in stand-by ca sa vada la cine se duce sa pupe inelul, in speranta ca va fi lasat din nou de capul lui, in paralel cu lobby-ul pe care si-l face pe langa anumiti ministri PDL. Si in timpul asta, Aurel Simionescu, cu orice declaratie lipsita de substanta pe care o face,  isi torpileaza singur imaginea de om politic, desi se incapataneaza sa creada ca nu-i asa.

2 comentarii:

  1. un mediocru pe care nu-l preocpa sa lase ceva dupa el ci doar sa-l faca fericit pe sponsorul sau oficial.

    RăspundețiȘtergere
  2. ACEST COMUNIST NOTORIU EXTREM DE ABIL CRESCUT LA SCOALA ACTIVISTILOR DE PARTID AR FI TREBUIT DEMULT SA NE LASE IN PACE.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.