duminică, 10 ianuarie 2010

Semne de dezastru pentru Aurel Simionescu

*Curba descendentă a popularităţii primarului Brăilei a început prea devreme* După nămeţii de zăpadă şi munţii de gunoi, care au împodobit oraşul de sărbători, urmează schimbul de corespondenţă cu DNA.

Primarul Aurel Simionescu are serioase probleme din cauza modului ineficient în care administrează oraşul Brăila. Dacă amintim doar pe aceea a câinilor comunitari, este motivul pentru care Simionescu a intrat în atenţia DNA. El este cercetat în trei dosare penale, alături de viceprimarul Doiniţa Ciocan, Marioara Barbu, şefa unui serviciu al DAGL, şi subalternul acesteia, Nicolae Pârlog, dar şi de Vasile Horez, a cărui asociaţie de protecţie a animalelor a concesionat serviciul prin care se evaporă sume uriase din bugetul oraşului. Din cauza gravităţii sesizărilor, pe care Poliţia Brăila le-a înregistrat cu privire la modul de cheltuire a banului public, inspectorul şef al IPJ, Cătălin Chivu, a înaintat o parte dintre dosarele instrumentate de poliţiştii şi procurorii brăileni către Departamentul Naţional Anticorupţie, cu propunerea de declinare a competenţei. Trimiterea dosarelor la DNA a avut loc în vara anului trecut.Este vorba despre dosarele penale nr4311/P/2008, nr.5079/P/2008 si cel cu nr.1173/P/2008.  Pentru că singura publicaţie care urmărea fenomenul -Ziarul de Brăila, prin intermediul propriei mele semnături- a fost închisă, este explicabil de ce informaţia nu şi-a făcut loc în presa locală, aflată în mod evident sub controlul unei puteri concentrate în mâinile unui personaj sinistru prin influenţa pe care a căpătat-o, dar a cărui demascare rămîne doar o chesiune de timp.
Reamintesc faptul că am realizat personal o serie de investigaţii pe acest subiect, şi nu întâmplător, după închiderea ZBR, acestea nu au mai interesat pe nimeni, în ciuda apelurilor mele repetate. Voi continua pe acest blog seria articolelor care nu au loc, deocamdată, în presa locală.

9 comentarii:

  1. in ziarul de azi scrie ca trebuie sa dea cateva zeci de miliarde de lei pentru deszapezire. daca ii da, ar trebui sa i se faca dosar penal si pentru asta. cum sa dea atatia bani cand am stat in zapada pana a topit-o soarele? chiar ne crede idioti? chiar nu se gaseste nimeni sa-i faca hartiile pentru inceperea urmaririi penale??????

    RăspundețiȘtergere
  2. ...sunt de acord cu tine!..tine-o tot asa si nu permite sa ne ascunda adevarul!....iti doresc succes...

    RăspundețiȘtergere
  3. eu cred ca aurica simionescu nu e baiat rau. el suporta niste consecinte pentru ca se lasa influentat de personajul despre care ai scris. crezi ca poate sa iasa de sub influenta acelui om?

    RăspundețiȘtergere
  4. opinia mea este ca primarul nu are nicio sansa sa iasa cu obrazul curat din afacerea asta pentru ca, din punctul meu de vedere, este un personaj mult prea docil. daca si-ar dori sa fie un primar de calibru ar mai avea nevoie de o mana de oameni cinstiti care sa il ajute. intrebarea mea este care sa fie acei oameni? nu de alta dar eu nu stiu decat lichelele!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. by the way....mai cred ca individul sinistru il compromite pe simionescu in mod deliberat pentru ca nu are nevoie de oameni puternici, ci de marionete pe care sa le manevreze in folosul sau. cum spuneam, e o chestiune de timp pana vor iesi la iveala reteaua si manevrele prin care a avut acces nelimitat la bugetul judetului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa stii ca mai e mult pana departe. A fost si cazul FINCOGERO, dar rezultatul a fost un mare NUP! Asta nu inseamna ca baietii nu trebuie strinsi de oua!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma intreb,reusi-vor ,,baietii buni''de la noi impotriva ,,baietilor destepti''?

    RăspundețiȘtergere
  8. pentru cel care a comentat mai sus: unde sunt acei "baieti buni"? daca ar exista un asemnenea grup, ar fi usor de realizat o strategie de comunicare prin care sa se arate adevaratul vinovat pentru situatia dezastruoasa in care ne aflam dar si metodele prin care a actionat.mi-e teama ca intr-un fel sau altul, toti sunt complici. problema peste care trebuie sa treaca acesti oameni nu e dezvinovatirea, ci asumarea greselii si indreptarea ei.

    RăspundețiȘtergere
  9. atentie! linkurile catre ziarul de braila in care au aparut toate acele dezvaluiri nu functioneaza. ce sa fie, ce sa fie????

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.