vineri, 22 ianuarie 2010

Cârdăşia PSD-PDL-PNL din Brăila compromite Constituţia şi toate legile statului

Cu cât tac mai mult, cu atât se compromit mai tare. Pe ei şi ideea de autoritate instituţională. Este ceea ce se întâmplă cu politicienii brăileni, fără excepţie simbriaşi la stat, fie că sunt din PSD, PDL sau PNL. Atitudinea lor demonstrează că au cunoştinţă despre cum se scurg banii publici în mereu aceleaşi conturi, dar că interese ascunse nouă îi fac să perpetueze o stare de fapt care transcede idea de apartenenţă a acestui oraş la un stat de drept. Mai degrabă confirmă ceea ce simţim cu toţii, că ne aflăm în faţa celei mai grave situaţii, de la Revoluţie încoace. Brăila nu mai e de mult oraşul dominat de grupările interlope. Am intrat pe tăcute în zodia mafiei al cărei cartier general se află în Palatul Administrativ. În timp ce restul ţării vedea şi se oripila la televizor cum se înjunghie între ei o mână de bezmetici, aleşii noştri au profitat din plin, formând ei înşişi o reţea infracţională mult mai periculoasă, prin care îşi împart între ei tot ce are legătură cu bunul public: patrimoniu şi buget.


Prefectul Dan Popa, subprefecţii Florin Cârligea şi Dorian Stoianovici, toţi trei susţinuţi de PDL, se fac că plouă, deşi au instrumentele legale la îndemână pentru a verifica modul în care sunt atribuite cui trebuie contracte cu valori colosale de către CJ –ul lui Stancu şi Primăria lui Simionescu, cei doi lideri locali ai PSD. Sau cum au ajuns terenuri şi clădiri în proprietatea unor personaje dubioase!

Ce pretenţii să mai avem atunci la bieţii directoraşi de deconcentrate sau la consilierii locali şi judeţeni? Sunt oameni care trăiesc, fie din slujbe la stat, deci tot la cheremul cui are putere de decizie, fie din mici afaceri care îi fac vulnerabili în faţa instituţiilor de control manevrate de aceeaşi forţă malefică pentru bunul mers al comunităţii.

Timpul trece repede şi peste câteva luni vor ieşi probabil să ne păcălească din nou, cu cinstea şi militantismul lor antisistem persoane interesate să ocupe funcţii alese. Fără nicio îndoială, vor fi oameni care acum stau bine pe scaune, la câte o direcţie aflată în subordinea Primăriei, prin consilii, sau prin restaurantele personale.

Oameni buni, nu vă amagiţi cu ideea că dacă aveţi control asupra informaţiilor care apar în presă puteţi ţine sub preş aceste grozăvii! Sunt prea multe iar cei nedreptăţiţi sunt prea furioşi. Internetul este un canal mult mai eficient de comunicare în masă. Nu mizaţi la nesfârşit pe ignoranţa brăilenilor. Generaţiile care pot fi păcălite se duc, la următoarele alegeri, electoratul va fi complet altul. Şi nu mizaţi pe o anumită categorie dispusă să-şi văndă şi copiii pentru un pumn de bani. Nu îi depăşesc numeric pe oamenii exasperaţi de şerpăraia voastră. Exemplul lui Traian Băsescu ar trebui să vă pună pe gânduri. Chiar şi brăilenii pot fi mobilizaţi să vă dea tuturor un vot de blam!

5 comentarii:

  1. cum se face ca de cate ori le-o tragi tu peste ochi pe blog sare si obiectivul cu replica prostanacului nostru?

    adica din 30 de milioane de euro, 8 ajung la tehnologica radion si restul tot la tancrad si concivia. bai, primare, crezi ca suntem prosti?
    nu mai pupa neam de neamul tau sa ajunga primar in orasul asta de care va bateti joc!
    da-i bataie, aurico ca i-ai inviorat dupa cate vad eu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Situatia e generalizata;romanii nu stiu sa se organizeze;cat au fost organizati de puteri straine,romanii au fost "cuminti";a disparut CAER,iar acum acolo unde e organizare romaneasca de obicei e rau,pentru ca de obicei nu acced in pozitii cheie romani de calitate,iar ceilalti au mentalitati de clone ale dictaturii sau de Dinu Paturica.

    RăspundețiȘtergere
  3. din fericire pentru noi, sunt multi romani de calitate. acesti slugoi manelisti ai unor interese care cred ca pot distruge fiinta acestui popor, de regula, o sfarsesc prost. nu pot face rau la nesfarsit pentru ca lumea in care traim e tinde spre echilibru.

    RăspundețiȘtergere
  4. eu sunt membru pnl si sper sa apuc ziua in care filiala locala a partidului va fi curatata de specimenele care nu ne mai reprezinta.

    RăspundețiȘtergere
  5. la cati oameni vor sa dea afara sa-i fereasca Dumnezeu de fruria lor!!!!!
    ca nu se mai satura imbuibatii astia de zici ca iau totul dupa ei pe lumea cealalta.
    este de neiertat lacomia lor!
    o sa arda ca sobolanii daca scapa lucrurile de sub control ca nu-i apara nici dracu.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.