joi, 14 ianuarie 2010

Ilegalitati la CJ Brăila sunt cu duiumul. Curajul de a le demasca lipseste

Un personaj controversat al politicii brăilene a prins, timid, grai. Cunoscut prin viteza cu care a trecut prin mai toate partidele, lăsând praful şi pulberea în urma lui, dar şi prin faptul că a încasat salariul de vicepreşedinte de Consiliu  Judeţean fără să facă nimic timp de patru ani (pardon, şi-a dat singur un apartament pe Ordonanţa 19) şi izolat în filiala brăileană a PD-L, condusă de Giana Pătraşcu pe culmile ridicolului (este inadmisibil ca un partid aflat la putere să se comporte în teritoriu ca roata de rezervă a lui Stancu), Gheorghe Chiru aruncă o petradă în presa noastră anemică. Pe fond, cele spuse de Chiru sunt corecte. Interesant era dacă dădea şi cifre, ca să ştie şi băieţii aia de ar trebui să se autosesizeze dacă merită efortul. Cum Gigi al nostru nu a facut decât o declaraţie politicianistă, un jurnalist profesionist ar fi trebuit să ceară de la Consiliul Judeţean informaţii cu privire la firmele şi suma cu care s-a renovat Sala Polivalentă, pentru ca ulterior preşedintele CJ să pună monopol pe ea. Cu ce drept, ar trebui să-l întrebe toate asociaţiile sportive dar şi alte organisme care desfăşurau activităţi acolo. Camera de Comerţ, de exemplu, căreia i-a fost interzis să mai organizeze târguri şi expoziţii, brăilenii fiind obligaţi să participe la astfel de evenimente în condiţii de talcioc, improvizate în diverse curţi. Scuzaţi termenul, dar asta e realitatea. Am fi aflat că, cel puţin în privinţa banilor, spoiala de var la Polivalentă a costat câteva miliarde de lei.Vreo 25. Tot pe câteva miliarde de lei, aud că vreo 8, dar neavând încă documente nu bag mâna în foc că nu-or fi mai multe, a costat şi vopsitul gardului la stadion.

3 comentarii:

  1. corecta observatia ta. daca am lua in calcul faptul ca mai mult de 200 de litri de vopsea nu intra pentru gardul stadionului, si 1 miliard ar fi fost prea mult. astai nu au limite in cat ne fura!!! bravo tie!

    RăspundețiȘtergere
  2. hai sa vedem cine va fi jurnalistu' ala "profesionist" care vrea sa-si faca treaba. Cred ca niciunul. Prefara sa scrie despre mizilicuri si mezeluri...
    ps recent am descoperit blogul. acelasi scris critic de la zbr. bine ca macar netul mai poate gazdui si alte opinii...

    RăspundețiȘtergere
  3. profesionalismul a cam ramas la usa redactiilor. astazi, obiectivul publica un articol inspirat din declaratiile de avere ale oficialilor braileni completate prin primavara si vara anului trecut!? nu ii inteleg de vreme ce presa vremii, a se citi ZBR, poate Arcasul si Monitorul au scris inca din prima jumatate a anului trecut articole cu acelasi tema!!!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.