duminică, 24 ianuarie 2010

Gheorghe Bunea Stancu vrea post de vicepreşedinte PSD

Ambiţiile politice ale lui Gheorghe Bunea Stancu depăşesc graniţele judeţului, dar şi pe cele ale ridicolului. Profitând de atomsfera de reformare care domină PSD-ul în această perioadă,  fără precedent în istoria acestui partid, baronul Brăilei şi-a trimis la televizor ciracul pe care l-a făcut deputat de Brăila, scăpându-l de curiozitatea DNA în legătură cu deturnarea unor fonduri europene.
Cristian Rizea a cerut, în direct la Antena 3, nici mai mult nici mai puţin decât un post de vicepreşedinte al PSD (!!!) pentru Vodă al nostru, evident în semn de recunoaştere pentru contribuţia pe care preşedintele CJ şi binefăcătorul firmelor de casă o are la imaginea de partid de buzunar pentru rechinii urmăriţi de instituţiile statului (asta, în timp ce el a solicitat cel puţin o întâlnire la Bucureşti cu o membră marcantă a guvernului Boc -da, aţi ghicit, şefa lui Ion Sterian- Dumnezeu ştie în ce scop, dar ne poate da de gândit că joacă la două capete). Pe Rizea îl putem înţelege că atât îl duce mintea, dar nu ştim ce părere au greii PSD de o asemnea propunere, venită înainte de a fi anunţate finalizarea cursurilor de bune maniere ale lui Stancu şi rezultatele unui test psihologic. Mă îndoiesc că printre măsurile de reformare a PSD se numără şi aceea de clonare a lui Vanghelie sau de promovare a duplicităţii politice.

6 comentarii:

  1. acum inteleg de ce tin astia de la ziar sa scrie de 2 ori pe saptamana cat de genial si minunat e individul....
    daca asta ajunge vicepresedinte la psd, cred ca multi isi vor da foc la carnetul de partid.

    RăspundețiȘtergere
  2. a zis acum 3 zile, dar nu stii motivul adevarat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cristian Rizea e copia fidela a ghiolbanului,dublata de o perseverenta demna de lucruri mai bune.In recenta campanie electorala,l-am urmarit, din curiozitate,el aparand ca figura noua a PSD si am constatat la dl Rizea un primitivism verbal rar intalnit,o atitudine bolsevica fata de interlocutori,greu de explicat.El nu are substanta in afirmatii,merge pe principiul datului din clantza,prost dar mult.Sa-i fie de bine PSD-ului cu Rizea,Vanghelie si cu alti asemenea lor.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu stiu unde a zis si despre ce motiv vorbesti. poate ne spui si noua daca stii mai multe sa ne luminezi.

    RăspundețiȘtergere
  5. papagalul asta vicepresedinte la psd? nu pupa. i-a calcat pe nervi pe toti cu aerele lui de ghertoi manelist. mitrea, nastase, oprisan, diaconescu nu l-ar pune nici sa le stearga pantofii. poate daca ramane geoana la butoante ca ii plac verzisorii lui.
    oricum, stancu vicepresedinte la psd inseamna ca partidul asta o va lua pe urmale prm. din asta castiga doamna mihaela caci o sa fie la mare cautare rudotelul ...

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.