vineri, 29 octombrie 2010

Constantin Dumitriu si Giana Patrascu, in competitie pentru sefia PDL Braila

Conferinţa judeţeneana a PDL Brăila va avea loc duminica, începand de la ora 11.30, la fostul cinematograf "Bulevard". Candidatii la functia de presedinte al filialei sunt Constantin Dumitriu si Giana Patrascu. Pentru  functia de prim-vicepreşedinte si-au depus candidaturile Ionel Adetu, Dănuţ Lungu, Stănel Necula, Eugen Bădălan şi Viorel Balcan, pentru cea de secretar general -Silviu Radu. Potrivit informatiilor de ultim moment,  Nicolae Zotoi ar fi renuntat la candidatura sa la functia de secretar general.
La alegerile de duminica au fost invitati Vasile Blaga, Adriean Videanu, Gheorghe Flutur, Ioan Oltean, Victor Tarhon, Gheorghe Falcă şi Mircea Toader.
Ca si la alegerile pentru organizatia municipala, vor fi folosite buletine de vot filigranate. Organizatorii au optat pentru acest tip de buletine de vot pentru evitarea suspiciunilor de fraudare, lucru care si-a dovedit eficienta luna trecuta, cand echipa lui Stanel Necula a contestat victoria echipei lui Viorel Balcan, buletinele de vot filigranate fiind insa dovezi ca voturile exprimate au fost reale.

4 comentarii:

  1. ce mai conteaza ce alegeri fac ei. sant terminati.

    RăspundețiȘtergere
  2. de unde sti tu ca sunt terminati? caracatita paul a murit. sau i-ai luat tu locul?

    RăspundețiȘtergere
  3. caracatita paulica29 octombrie 2010 la 20:24

    tata a murit dar va spun eu ca sunt terminati....

    RăspundețiȘtergere
  4. VOTURILE OR FI FOST REALE, DAR OAMENII CARE LE-AU BAGAT IN URNE NU PREA ERAU MEMBRI REALI AI PDL BRAILA. CAND FACI ALEGERI NUMAI CU AI TAI E CULMEA SA NU IESI. AU FOST O GRAMADA DE "DELEGATI" CARE NICI NU PREA STIAU EI DE CE VENISERA ACOLO. TRAIASCA FRIPTURA, VINUL SI COGNACUL.DAR DACA ASTA SE DORESTE LA PDL ASTA E. SE VOR BUCURA CU BALCAN IN FRUNTE DACA VOR FACE PRAGUL ELECTORAL LA ALEGERILE LOCALE.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.