vineri, 15 octombrie 2010

Potestatarii au acceptat dialogul cu Viorel Balcan

Proaspatul presedinte al organizatiei municipale a PDL, deputatul Viorel Blacan, a iesit in fata celor aproximativ 100 de braileni care au protestat la sediul partidului impotriva politicii guvernamentale in privinta salarizarii, a legislatiei muncii si educatiei, precum si a cresterii varstei de pensionare. Protestatarii si-au exprimat nemultumirile scandand si huiduind, iar deputatul a decis sa le preia argumentele pentru a le discuta la partid, la guvern si in grupul parlamentar. Pichetarea a durat pana la 13,30, brailenii acceptand dialogul cu Balcan. Acesta a precizat ca a primit o scrisoare cu 5 cerinte pe care le va prezenta in forurile politice si administrative. 
"Am pregatit raspunsurile si, unde nu am putut raspunde, am stabilit sa le transmitem mai departe, la guvern". Viorel Blacan a mai spus ca in teritoriu oamenii sunt dezinformati cu buna stiinta, facand aluzie la culoarea politica a adminsitratiei locale, cea a fostilor sai colegi de partid, si le-a sugerat sa nu se mai lase panicati de zvonistica pusa in functiune, chiar cu ajutorul unor lideri de sindicat, a caror apropiere de PSD este dovedita.
In ceea priveste protestele in fata UNPR, aici au participat doar cinci persoane, initial, poate si din cauza faptului ca se stia ca senatorul Constantin Cibu nu va fi prezent. Totusi, Cibu si-a facut aparitia, dar protestatarii nu s-au adunat mai mult de 20 de persoane, care au fost invitate la dialog in sediul UNPR.

5 comentarii:

  1. cine picheteaza ma? s-au umflat muschii pe partene care ii curge mucii la psd si gurgu tovarasu lu balcan? ce facatura ... aia o suta de insi nici nu stiu de ce s-au dus acolo. au chiulit de la munca ca asa le-a zis sindicatul...ma scutiti?

    RăspundețiȘtergere
  2. noi nu stim sa ne cerem drepturile. daca se duceau cateva mii poate ii baga cineva in seama
    asa daca prostesteaza 100 de oameni inseamana ca la restul care nu protesteaza ii convine ce se intampla. pana la urma si problema e pusa prost. ce treaba are balcan? prefectul reprezinta guvernul. la prefectura trebuia sa se stranga toti brailenii ca sa nu mai zica boc ca ii duc de nas sindicatele. pana la urma cu un pesedist convins ca acest partene ce spor sa aiba protestela lor?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ok , nu bagam in seama zvonistica, dar realitatea pe care o traim. Sau si aia ni se pare.

    RăspundețiȘtergere
  4. aia se duse poate se mai dadeau traiste cu papica,traistutze portocalii.din pacate anu asta se poarta rosu

    RăspundețiȘtergere
  5. gurgu sindicalist? hmmm... fiisu' este sef la tineret la pd. mai are rost sa vorbim?

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.