vineri, 8 octombrie 2010

PDL vrea sa-i separe pe ziaristi de impostori

La ultima conferinta de presa a PDL, ziaristii au fost anuntati ca vor fi nevoiti sa se acrediteze, scrie ziarul Obiectiv. Portocaliii vor sa clarifice in felul acesta cine mai reprezinta presa locala la momentul de fata si sa-i demaste pe impostorii care aduc deservicii acestei bresle. Vizat este, in primul rand, fostul consilier al lui Constantin Cibu, o pramatie adunata de acesta de pe drumuri si concediata dupa ce pana si senatorul a priceput ce caracter infect are. Individul este acum administratorul unui site dubios si pretinde ca face parte din breasla, desi, dupa ce si cum scrie, imposorul nu cunoaste nici regulile de baza ale jurnalismului, nici codul deontologic. Felicitari generalului Eugen Badalan pentru initiativa!

14 comentarii:

  1. VULPEA CARE N-AJUNGE LA STRUGURI, NICI MUST NU BEA!

    RăspundețiȘtergere
  2. Subtire replica. Ce-ai patit? Nicio amenintare, nicio calomnie?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu cred ca a patit ceva. Poate a inceput sa priceapa ca nu-i de gluma. Cand i se va cere sa precizeze dupa ce cod deontologic scrie va fi si mai misto.

    RăspundețiȘtergere
  4. eu cred ca baiatul de care zici scrie dupa codul lau davinci... tu nu vezi draga ca te ignoreaza?

    RăspundețiȘtergere
  5. :) :) :)
    Vizitele tale constante pe acest blog si mesajele de "bine" pe care mi le lasi se numesc ignorare? Astept sa raspunzi, daca te duce capul, cu aceeasi moneda, nu cu injurii si calomnii.

    RăspundețiȘtergere
  6. se oftica tare pinochio ca a ajuns o caricatura
    ce draqu sa mai zica decat sa te injure?

    l-ai "lucrat" in versuri chiar reusite si pacaliciul nu stie cum sa raspunda ca ar trebui sa recunoasca mai intai ca lui i-ai dedicat pamfletul ...
    apropo de pamflet, e un gen pe care nu l-am mai intalnit in presa si meriti toate aprecierile. remarc in stilul tau o boemie pe care am crezut-o disaruta la ziaristii de azi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Aura sa nu cumva sa fii si tu printre ei la un moment dat. Cauciuc asta nu suporta sa fie contrazis si daca cineva nu-i recunoaste "valoarea" il sapa gospodareste asa cum a fost invatat si de parinti si de comunisti.

    RăspundețiȘtergere
  8. In felul asta doar tu o transmiti conferintele de presa ale pd. echidistant, obiectiv, asa cum numai tu stii sa o faci...:))))))
    p.s.: auzi, nu te bagi in comitetul de selectie al ziaristilor care au voie la conf.de presa ale pd?

    RăspundețiȘtergere
  9. Serios? Dar la ce conferinte de presa m-ai vazut tu pe mine, vuvuzel?
    PS: n-am primit nicio oferta, dar nu-i rea ideea. Cum Voda si-a selectat bufonii care sa-i aduca ode, de ce ar vrea ceilalti sa le dea statut de ziaristi?

    RăspundețiȘtergere
  10. "Selectat" zici Aura ?! S-a bagat in sufletul omului cu atata nesimtire incat pana si unuia ca Stancu ii este jena sa-l indeparteze, asa de disperat e Iordache asta. Din cate mai stim semnale au fost, dar el nu si nu !

    RăspundețiȘtergere
  11. Un dialog steril fara relevanta,acoperit cu ironii ieftine si urme serioase de ranchiuna si razbunare.Razbunarea arma prostului parca asa zice un proverb romanesc .Asa-i maestre?Jurnalismul o meserie nobila pe care-l practica cei ce se simt in stare sa comunice cu ceilalti fara sa raneasca si sa filozofeze ok?Cuvantul care zideste este credinta ca in ceea ce spui si ceea ce faci este o legatura logica care lamurestesau explica ok?

    RăspundețiȘtergere
  12. Se vor acredita ziariştii iar "bloggerii" vor avea intrare liberă!

    RăspundețiȘtergere
  13. Felicitari pentru atitudine, Aura! Individul este de cea mai joasa speta si nu merita sa fie numit ziarist. A reusit sa intimideze cu agresivitatea lui multa lume si chiar ma mir ca foarte putini il pun la punct. Nu se poate sa-i mearga la nesfarsit!

    RăspundețiȘtergere
  14. poppy, oare cum sa-i fie lui stancu jena sa-l indeparteze pe ciordache? da cu cine mai bea el la conti si cui mai da un interviu in care nu-l contrtazice nici naiba?

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.