sâmbătă, 2 octombrie 2010

Tancrad si Risk, noi contracte grase cu CJ Braila

Fondurile judetene continua sa intre in conturile clientilor favoriti ai baronului PSD, Gheorghe Bunea Stancu. Tancrad a mai primit, in urma cu doua zile, doua contracte in valoare totala de peste1,4 milioane lei. Lucrarile de intretinere periodica a imbracamintii asfaltice prin asternerea unui covor bituminos intr-un strat pe DJ 202B, Movila Miresii-Urleasca, km 32+000 – km 34+150 costa 700,671 lei, iar intretinere periodica a imbracamintii asfaltice prin asternerea unui covor bituminos intr-un strat pe DJ 202A, Racovita-Gradistea, km 25+000 – km 27+200 costa 700,029 lei. Adica, periodic, sau luna de luna, CJ-ul condus de Stancu vireaza in contul firmei galatene milioane de lei pentru carpeli, de cate patru km. E de la sine inteles ca in ritmul acesta, noi drumuri ca lumea nu vom avea niciodata.Pana la urma, asta e si ideea: prioritatea nu e refacerea drumului, ci incasarile Tancrad si comisioanele de rigoare.
De asemenea, firma Risk, apartinand finului lui Voda, Stefan Radulescu, a devenit pe 1 octombrie, pentru al saselea an consecutiv, beneficiara contractului de furnizare a pachetului de produse lactate si panificatie pentru Programul lapte – corn in anul scolar 2010- 2011, pentru elevii claselor I-VIII si prescolarii din unitatile de invatamant de stat din municipiul si jud Braila, in valoare de 5,692,088.33 lei. Desigur, nu are nicio relevanta faptul ca firma aceluiasi Radulescu a devenit, cu ajutorul pedelistului Constantin Dumitriu, furnizorul  pachetului lapte-corn si la Galati. In aceste conditii de colaborare transpartidica, Viorel Balcan sa se tot bata si cu Voda, si cu propriii lui colegi!

5 comentarii:

  1. ce mai gasca a pus gheara pe braila...sa-i multumim lui stancutu pentru tot. a adus totate ciorile de la galati sa le faca popoul mare...
    noi suntem prosti ca-i lasam

    RăspundețiȘtergere
  2. Fanica lu Dana e cunoscut ca traseist politic. Mai intai PC apoi combinatii cu GBS. Devine director SC ELECTRICA, sponsorizeaza Diana Tusa&PNL si la urma de tot PDL.Nu este nimic nou sub soare in minunatul oras mafiot Braila unde conduc fara probleme oameni de doi lei se castiga licitatii dupa licitatii,nu conteaza bani sa iasa.Pai cum sa nu prospere Risk,Closca si alti asemeni cetateni onesti pt care legea este facultativa si veniturile se rotunjesc conturile. Sa tot traiti bine meseriasilor.Cloaca asta de nesimtiti protejati cu mare grija de organili locale,alese democratic prospera si tot prospera pana cand?

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci Stancu a pompat in Radulescu cam 8 milioane de euro pana acum. Dumitriu l-a introdus pe Radulescu in scolile din Galati, de unde ia alte milioane de euro. Baietii astia chiar vor sa fie crezuti cand sustin ca Stancu e inamicul lor cand ei fac impreuna atata banet?
    Doar Balcan e poetul in combinatia PSD-PDL.
    Braileni treziti-va. Luati-i la pietre pe hotii astia, nu-i mai votati!

    RăspundețiȘtergere
  4. balcan nu avea ce sa caute la pdl. trebuia sa ramana la psd sa se bata din interior. s-a dus la un partid care o sa dispara ca pntcd cu niste hahalere mai mari ca el. el vrea primar dar se intreba cine il voteaza?

    RăspundețiȘtergere
  5. da sefu de la Tancrad ofera spagi mari lui Bunea Stancu,i-a facut apartamentu ,face sediu pe la pdl face multe aici la braila.trebuie facut ceva ca astia sau imbogatit prea tare

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.