vineri, 1 octombrie 2010

Antihi, calul troian in echipa lui Balcan

Asa cu ne-am asteptat, Viorel Balcan a castigat sefia organizatiei municipale a PDL Braila, cu 176 de voturi. Stanel Necula a obtinut 106 voturi, ceea ce arata un scor destul de strans, in conditiile in care printre delegati au aparut multe figuri noi, pe care vechii democrati nu i-au putut identifica. Au fost identificati, in schimb, pesedistii Antihi si dna Barsan. Daca despre Barsan nu avem prea multe informatii, doar ca e sotia fostului director al PECO si ex-trezoriera PSD, cv-ul lui Ionel Antihi il leaga fara drept de apel de Gheorghe Bunea Stancu, presedintele PSD si al CJ Braila, omul cel mai influent din tot judetul. Pedelistii care l-au votat pe Necula il suspecteaza pe fostul director al TMUCB Braila ca are rolul unui cal troian pe langa Balcan. De ce exista aceasta suspiciune? Pai, sa recapitulam traseul lui Antihi din 2008, cand PSD a intrat la guvernare alaturi de PDL:
-lucrarile patinoarului au fost castigate de TMUCB, dar executate de CONCIVIA (va aminitit probabil ca in timpul mandatului de primar al liberalului Cibu patinoarul costa 10 miliarde si nu s-a realizat, iar in timpul lui Simionescu s-a facut, cu 50 de miliarde de lei, dupa care TMUCB a intra in faliment);
-dupa ce a subcontractat Conciviei lucrarile la patinoar, desi TMUCB avea nevoie ca de aer de lucrarea aceasta si posibilitatea de a o executa fara Concivia, Antihi a fost promovat la Bucuresti, vicepreşedinte la Compania Naţională Apele Romane. A fost momentul in care baronii Stancu (BR), Dragnea (TR) si Constantinescu (CT) au batut cu pumnul in masa lui Geoana, fiecare impunandu-si favoritii. A fost unica ocazie in care Voda a reusit sa impuna ceva conducerii centrale, pe langa Antihi, Stancu reusind promovarea lui Bazac in functia de ministru al Sanatatii si a Mariei Elena Teodorescu, sora liberalului Constantin Teodorescu, in functia de vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului;
- Finantarea HC Dunarea, echipa de handbal feminin, de care Antihi este legat sufleteste iremediabil, depinde in totalitate de bunavointa presedintelui CJ Gheorghe Bunea Stancu.
Avand in vedere aceste considerente, ii atragem atentia lui Viorel Balcan, proaspatul presedinte al PDL Braila si viitor candidat la primarie sa aiba mare grija pe cine aduce din PSD, intrucat  niciodata nimic nu este ceea ce pare a fi. Cu siguranta, cateva personaje au fost bine plasate pe langa Balcan, asa cum si pe langa primarul Aurel Simionescu au poposit tot felul de persoane care il compromit, mai ales de sex feminin, manevrate foarte abil de Voda.

14 comentarii:

  1. mare prostovan piticu....
    numia tradatori aduna pe langa el
    nu se lecuieste

    RăspundețiȘtergere
  2. :)))))))) esti negra in cerul gurii... de la Titiu BB... :)))))00000000000

    RăspundețiȘtergere
  3. Vuvuzel, nu-i mai bine sa-ti vezi de treaba ta? Poate mai ai o panda de facut, o paparazza de trimis la produs, nu-ti mai pierde vremea pe BrailaNews... :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. da, corect, e o pierdere de vreme... insa concurezi cu tranzactivu'... deh.... papa

    RăspundețiȘtergere
  5. Vuvuzel, iti recomand o cura de dezintoxicare.La boala ta, e mai eficienta si, garantat, vei vedea si tu mai limpede.

    RăspundețiȘtergere
  6. @aura
    asta e constipat din cauza relatiei nepotrivite cu gestionarul. de vazut bine nu cred ca e cazul ca la cat e de slut l-au mai dereglat si alte zdruncinaturi cu baietii, daca ma intelegi ce vreau sa spun..... :))
    lasa-l incet ca se da pe fata.

    RăspundețiȘtergere
  7. astia sunt tovarasi cu toti si merg blat. nu conteaza partidul daca lor le iese cascavalul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu Aura,din cate știu eu Antihi s-a certat cu Stancu. La fel și Puiu Vasile.Din cauza asta fiul lui Puiu a și ajuns la PNL.

    RăspundețiȘtergere
  9. @cristy
    Antihi nu-si permite sa se certe cu Stancu. HC Dunarea este la discretia presedintelui CJ. Stancu l-a promovat, cu Stancu a adus TMUCB in starea jalnica in care se afla. Apoi, Stancu nu e la prima sceneta cu mimarea unei neintelegeri. Aminteste-ti de povestea cu galatenii. In timp ce iesea in presa cu declaratii impotriva primarului Nicolae, a adus toate firmele pesediste din Galati, prietenii lui Nicolae, carora le-a dat contracte pe bani multi.

    RăspundețiȘtergere
  10. da de radulescu de la risk nu stii? ca a vrut sa-l trimita la ra-apps, daca nu ma insel pe postul lui ion sterian.

    RăspundețiȘtergere
  11. pentru cristy
    ca e pnl sau ca e psd, tot una.se numeste cooperativa varga-stancu.

    RăspundețiȘtergere
  12. stancu asta e diabolic. i-a combinat pe toti, ii are la mana pe toti. astea sunt metode securiste ordinare si sunt prea complicate pentru creierul lui.

    RăspundețiȘtergere
  13. De ce ai scos stirea cu venerabilii Minescu, Vihocencu, Chiril si Iaru?

    RăspundețiȘtergere
  14. E ok blogul dar mai ales continutul.Ma bucura mult ca mai e cineva vertical in orasul asta:doamna Aura Coste.Cu multumiri.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.