marți, 19 octombrie 2010

Pentru cine tine ocupat Simionescu scaunul de primar?

Aurel Simionescu continua sa-si faca autoportretul de personaj lipsit de contur, exact tipul de ins care are nevoie de un stapan, dar de care nu are nevoie un oras ca primar. Intors de la Congresul National al PSD, prim-vicepresedintele filialei brailene isi exprima regretul ca modificarile aduse statutului  nu au inclus si propunerea de la Braila, aceea privind numirea vicepresedintilor de catre presedintele ales. Motivul ar fi ca presedintele are nevoie de o echipa a lui, cu care sa conduca partidul. Cam cum face Stancu la Braila, de i s-a dus vestea in toata Romania. Evident ca ceilalti pesedisti, oameni cu experienta politicii, au respins o asemenea enormitate, in flagranta contradictie cu doctrina social-democrata (nu ca ar mai tine cineva cont in anul 2010 de doctrine, dar asa cred ei ca da bine la electorat).
Insa Simionescu nici nu poate gandi altfel, intrucat pana si Voda ii reproseaza ca fara a-l tari dupa el in campanie si fara contributia sa materiala (gurile rele spun ca Stancu se lauda ca ar fi suportat pana si cheltuielile vestimentare ale candidatului la primarie), Simionescu  n-ar fi castigat in veci fotolioul de primar. Lipsit de initiativa si sters, asa cum se prezinta primarul Brailei, de avem senzatia ca Stancu este 3 in 1, ca pliculetul de ness cafe, fostul sef al UTC habar nu are, sau daca are, nu zice nici pas! la combinatiile coordonate de struto-camila politica PNL-PSD pentru alegerile viitoare.
Stancu stie ca pe mana lui Simionescu, in 2012, PSD va pierde alegerile si face tot felul de permutari, astfel incat sa maximizeze sansele puisorilor crescuti de grupul de interese pe care-l controleaza. Daca PSD ia in calcul sa-l scoata la bataie pe Marian Dragomir ( fost candidat la Senat), PNL i-ar putea face botezul in alegerile directe presedintelui Catalin Boboc. Nu e o intamplare ca ori de cate ori deschide gura in presa, Boboc il critica pe Simionescu. De parca cineva il sfatuieste cum sa se faca de ras, tanarul pseudo-liberal invoca de fiecare data motive puerile si lispite de fundament; asa cum a fost si declaratia cu privire la lucrarile pe Dorobaniti, ca si cum sinapsele neuronale ale brailenilor s-ar fi blocat si nu ar mai sti cine e adevaratul tartor al licitatiilor in Braila! Judecand insa dupa lipsa de consistenta a mesajelor acestuia si dupa imaginea de baiat de mingi al lui Vasile Varga, n-ar fi exclus ca insusi notarul sa-si asume rolul de candidat, varianta pe care BrailaNews a mai adus-o in discutie aici.
In aceste conditii, imaginea lui Aurel Simionescu s-a facut tandari la jumatatea mandatului, el fiind primarul cu cele mai vizibile sfori din cati a avut Braila in ultimii 20 de ani, daca nu in ultima jumatate de secol.

9 comentarii:

  1. o mana spala pe alta sau se foloseste una de alta...in acest caz bunea o fi investit el in toalele lui nea simi dar macar si-a asigurat o buna investitie si succesul in afaceri cat despre celalalt personaj,boboc care este....exista?

    RăspundețiȘtergere
  2. da' tragi serios, nu gluma. lasa, pedeleii te vor premia. deja ti-au pregatit scaunelul in echipa lor

    RăspundețiȘtergere
  3. :))))))))) asta ca sa vezi ca "e mai multi" care fac misto de tine..... ::0:))))))))0

    RăspundețiȘtergere
  4. Tu nu esti doar jigodie, esti mai ales prost. Revino dupa o ora sau doua, nu dupa 3 minute :)) :))
    Da' unde au plecat cu totii, de nu mai ai niciun fund de pupat si ai timp de postat comentarii la mine?

    RăspundețiȘtergere
  5. se pregatesc de motiune si au plecat toate fundurile la centru si acum nu mai are ce pupa ...oricum trateaza-i cu calm

    RăspundețiȘtergere
  6. aurica este un extraordinar om de partid. nu e bun insa in linia intai. si tu intelegi bine lucrul asta dar nu inteleg din ce motive il desfiintezi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Este clar ca razboiul pt scaunul Primarului,da nastere la comentarii sterile.Sunt cetateni sau mai bine zis concetateni care traiesc foarte greu,de pe o zi pe alta.Pe acestia cine-i ajuta?Saracia se extinde rapid,dar si inbogatirea asisderea,ce este de facut?Acestea sunt probleme le care trebuie dezbatute fratilor ok?Cine va fi primar se va decide atunci .dar pana atunci?batem apa-n piua?

    RăspundețiȘtergere
  8. ii ajua stancu. cu o mana baga bani in firmele lui si cu cealanta da de pomana la saraci. mai omule tu nu vezi unde n-ea ajuns cu politica lor?
    ptr ce a fot impuscat ceausescu sa vine unu ca stancu si ca simionescu sa se pise pe tot orasul
    si tot ei sa ramana la putere nu teai saturat!
    a facut vreunu locuri de munca ptr braileni. da din gura ca nu ii doare gura sa zica toate prostile si isi vad de hotomanie
    a omorat tot privatizatu nimic nu merge ca le da de lucru la cine vrea ei

    RăspundețiȘtergere
  9. penibilul simionescu .... a cistigat scaunul cu 70 de voturi ale iubitorilor de animale, care erau prea satui de hingherul cibu, crezind ca simionescu va fi mai uman. e prea idiot ca sa inteleaga ca nu mai valoreaza ca om nici 2 lei dupa toate scandalurile in care s-a bagat de buna voie si nesilit de nimeni. simionescu n-a avut nici o realizare ca primar. o nulitate. singura 'realizare' si indirjire a lui demna de o cauza mai buna a fost uciderea ciinilor in mod barbar, pe sute de mii de euro pompate in gura stirba si puturoasa a alcoolicului si infractorului horez. sa plece toti, si simionescu, si stancu, si doinita ca ni s-a acrit sufletul de ei! duca-se pe pustii cu tot neamul lor!!!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.