vineri, 1 octombrie 2010

PDL decide azi cum abordeaza alegerile din 2012: lupta sau resemnare

Zi decisiva pentru organizatia municipala a PDL. Portocaliii au de ales intre Stanel Necula, viceprimarul aflat in subordinea lui Aurel Simionescu si demis de CLM (unde PSD si PNL detin majoritatea) din motive exclusiv politice, fara ca acesta sa scoata un cuvant in apararea sa, si deputatul Viorel Balcan, cel care a abandonat barca social-democratilor, in urma cu cateva luni. Imbracand haina potocalie, Balcan a decis sa iasa de sub dictatura lui Voda si din umilinta in care acesta ii tine pe pesedisti, speculand foarte abil slabiciunile fiecaruia.
Avand in vedere ca Stanel Necula a fost ca apa de ploaie in administratia publica, acceptand fara discutie subordonarea fata de pesedistul Simionescu, calitatile sale politice nu pot fi contabilizate public, ci doar cel mult la partid, acolo unde pedelistii sunt singurii care-i pot evalua abilitatile. Avand in vedere ca alegerile de astazi sunt in pregatirea competitiei electorale din 2012, cand principalul adversar va fi PSD condus de Voda, un personaj care stie si poate sa se lupte, conferinta de astazi va stabili daca PDL Braila decide sa opuna rezistenta reala PSD (Balcan e motivat pentru batalia politica cu pesedistii si le stie slabiciunile), sau va aborda competitia viitoare ca pe un joc de incalzire a unei echipe de rezerva cu o echipa din liga 1. PDL stabileste daca va intra in lupta sau se resemneaza inca de pe acum.

9 comentarii:

  1. Eram tare curios cum abordezi subiectul alegerilor de la pd-l. Constat: cu echidistanta si obiectivitate:)).
    Tu nu ai primit comunicatul lui Stanel, nu ai auzit ce lupte de culise se dau, nu stii despre spritul dat celor "harnici" de echipa lui balcan?
    Ce ciudat, tu care esti atat de informata si corecta, tu care lupti atat pentru dreptate sa nu stii astea. Imi pare rau de tine

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am primit niciun comunicat, dar luptele de culise din interiorul partidelor nu au nicio relevanta pentru publicul larg. Conteaza doar rezultatul alegerilor si scopul pe care si-l propune fiecare competitor.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Aura
    Ai pus problema foarte corect. Balcan are o gramada de bube in cap, dar el are un scop. Sa le dea la giolae lui Stancu si lui Simionescu, Doinita si celorlati pe care i-a facut oameni si l-au tradat la prima strigare.
    Din pacate, Stanel nu a reusit sa se faca inteles ce vrea. Nu poti iesi intr-o campanie impotriva lui Bunea Stancu cu povesti despre democratie si viitorul cel roz.

    RăspundețiȘtergere
  4. sa fim seriosi. ce tinte sa aiba stanel cand el s-a vrut viceprimar sa-si salveze propriile afaceri? stie toata lumea ca e prieten la toarta cu familia ciocan. stanel si doinita pesedista condusi de primarul lui stancu. sa moara veta ce mai gasca cu care sa tot castige pdl alegerile.

    RăspundețiȘtergere
  5. Presa nu are acces la sedintza. asta cum ti se mai pare? Sunt convins ca "luptele de culise din interiorul partidelor nu au nicio relevanta pentru publicul larg". Doamne-Dumnezeule, in ce oras traim...

    RăspundețiȘtergere
  6. Care presa? Ce poate relata o presa aflata sub controlul lui Stancu?

    RăspundețiȘtergere
  7. @aura
    tu esti un reprezentant al presei onest.pe tine te-au primt?

    RăspundețiȘtergere
  8. Nici macar nu m-au invitat. Dar sunt de parere ca orice organizatie are dreptul de a decide daca cheama sa nu presa la un anumit eveniment. Si nu trebuie sa se supere nimeni. Oricum, se va afla ce a fost acolo.

    RăspundețiȘtergere
  9. pd-l are mari probleme in interior. nimeni nu mai intelege nimic. galateanul asta colorat a venit cu trupa lui si ii executa pe toti ai lui mitroi. bineinteles ca azi e circ intre ei. asta mi lipsea sa cheme si presa. oricum, toata lumea iese jumulita.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.