duminică, 10 octombrie 2010

Faceti provizii de apa: viitura de otrava pe Dunare!

Inconstienta cu care autoritatile romane trateaza efectele catastrofei ecologice din Ungaria produce ingrijorare in randul societatii civile. Nu-i de mirare usurinta cu care Romania admite informatiile "linistitoare" de la Budapesta, avand in vedere ca Ministerul Mediului e condus de un ungur. Dumnule Boc, dvs sunteti roman, va pasa de sanatatea noastra? Faceti ceva! Anuntati la nivel de prim-ministru cu ce ne confruntam in mod real si masurile ni le luam singuri!
La Braila, Marian Covache, presedintele local al FUAP, a lansat o scrisoare deschisa adresata oficialilor administratiei publice brailene, pe care o gasiti aici.
Analiza făcută de Agenţiei de Protecţia Mediului din Austria indică o cantitate de arsenic de 110 mg/kg, de mercur de 1,3 mg/kg şi crom - 660 mg/kg. Raportat la cantitatea totală de noroi roşu emisă în mediu, aceasta înseamnă o cantitate de 50 de tone de arsenic. Avand in vedere ca viitura de otrava pe sectorul romanesc al Dunarii este asteptata maine, va recomand sa faceti provizii consistente de apa pentru baut si pentru mancare deoarece aceste substante, ajunse in organism, provoaca leziuni foarte grave ale sistemului nervos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.