luni, 4 octombrie 2010

Ultima ora: alegerile PDL Braila, "validate" de BPN

Alegerile de vineri, 1 octombrie, pentru conducerea organizatiei municipale a PDL, au fost comunicate Biroului Permanent National al democrat-liberalilor, for care a acceptat rezulatele de la Braila, girate de vicepresedintele Costica Canacheu. Structura de conducere, care a suferit modificari esentiale fata de precedenta, o gasiti aici. Validarea alegerilor reprezinta prima victorie a fostului lider social-democrat Viorel Balcan in fata grupului de democrati din garda veche care s-au dovedit pana acum insuficient de pregatiti si motivati sa opuna rezistenta tendintelor dictatoriale ale lui Gheorghie Bunea Stancu, omul care in acest moment pare sa nu mai controleze PDL, avand, in schimb, influenta de necontestat in PNL si PSD.
Intrucat contestatarilor noii echipe, din tabara Gianei Patrascu si a lui Stanel Necula, nu li s-a comunicat faptul ca rezulatele alegerilor au fost pezentate in BPN, Balcan a confirmat pentru BrailaNews ca in sedinta de azi acesta a fost ultimul punct pe ordinea de zi, introdus de Costica Canacheu.

14 comentarii:

  1. PDL m-ai facut sa nu mai merg la vot niciodata!Se dovedeste din nou ca politica este o curva iar cei care o practica in mod real sunt Homo si nu stii cind iti intorc "fundul"!Inca o victorie a PCR!Traiasca si sa RENASCA!

    RăspundețiȘtergere
  2. mai trebuie sa o aduca inapoi si pe daniela si gasca e gata de nunta. la cat e de botanist piticu cine s-ar mira sa vada in partid toate orataniile. ce sa se bata asta cu stancu? daca avea muschi se batea cu stancu in psd nu la pdl.

    RăspundețiȘtergere
  3. vaaai, jale mare pe giana jale mare pe necula
    ce s-or face ei ca nici stancu nu mai are nevoie de ei sa mai aiba si frimele lor un contract cu bani publici, nici echipa lui balcan nu-i mai crede.
    de aia a ajuns pd-ul de rasul lumii, cu giana la cj si necula la primarie asta nu mai era partid ci moneda de schimb.
    ia sa te vad stancule acuma. necula iti zicea sa traiti sefu. oare balcan tot asa ti-o zice?

    RăspundețiȘtergere
  4. DE UNDE STII TU MAI ZIARISTO.NUMAI MINCIUNI ZICI ESTI PLATITA DE BALCAN .SA VAD DACA AI TUPEU SA PUBLICI ASTA

    RăspundețiȘtergere
  5. Paguboasa mentalitate ai. Nu toti ziaristii isi exprima opiniile pe bani. Tu din ce categorie faci partea? Din aia care se tocmeste?

    RăspundețiȘtergere
  6. De cind se valideaza alegerile municipale la Bucuresti? Daca Balcan chiar a declarat asa ceva, Balcan minte. De fapt, manipuleaza prin intermediul acestui blog, cu complictatea inconstienta sau nu, a autoarei. Sau inca nu s-a dumirit ca nu mai e la PSD.
    N-ar fi rau sa verifici din trei surse ce scrii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Problemele gruparilor din PDL nu ma privesc. Faptul ca cei care au pierdut ii contesta pe castigatori nu ii legitimeaza pe primii sa omoare "solul". Cu tot respectul, informatia e verificata. Daca aveti alta, va rog sa scrieti cum stau de fapt lucrurile. Ma tem, insa, ca aceasta e stirea.

    RăspundețiȘtergere
  8. nu e prima data cand niste pedelei ataca diverse persoane care nu le spun cat sunt ei de frumosi si de deshteptzi. nu au argumete, dar nu se simt bine pana nu ataca pe oricine ii critica. asta e ramasa de la familia vasioiu, care impartea de toate cu monica paraschiv si cu mihaela dan si alti ziaristi erau prosti si condusi de dusmani.
    uite, de astia ca voi vrea lumea sa scape. nici macar opiniile voastre nu le puteti sustine fara ura si fara sa jigniti.

    RăspundețiȘtergere
  9. balcan este un mare zero.numai minciuni de el.stii proverbul cine se seamana se aduna cred ca s-ar potrivi pt tine

    RăspundețiȘtergere
  10. dar despre faptul ca braila primeste cei mai putini bani de la guvern de ce nu scrii? am inteles, asta ar insemna sa scrii contra pdeleului si nu-i corect din partea ta ca te taie dupa stat. vaaaaaai de corectitudinea si echidistanta ta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Las deoparte ranchiuna cu care ai scris lucrurile astea si te-as intreba cine spune ca Braila primeste cei mai putini bani de la guvern? Spune Simionescu, spune Stancu sau cine? Apoi, mai e o problema: toti banii pe care ii primeste Braila ajung in contul clientilor lui Stancu. Eu despre asta scriu pentru ca asta ma intereseaza, anume cum o gasca de parveniti isi bate joc de braileni. Tu de partea cui esti- a Brailei sau a gastii de jecmanitori?
    Cat despre acuzatiile ca m-ar plati cineva sa scriu, nici nu merita sa-ti raspund. Asta ti-e mentalitatea, cu astfel de oameni ai avut de a face, asta gandesti. Te asigur ca nu toti suntem la fel si daca nu iti place ce scriu, te rog sa nu mai citesti. Nu oblig pe nimeni sa intre pe blogul meu. Sunt parerile mele si mi le asum, spre deosebire de cei care au impresii lispite de argumente si, cu tupeu de anonim, decid sa le comunice si altora.

    RăspundețiȘtergere
  12. BPN PDL nu a validat alegerile.
    E in curs o ancheta care verifica contestatiile.

    RăspundețiȘtergere
  13. mda...bpn chiar a validat frauda

    RăspundețiȘtergere
  14. articolul din ziarul obiectiv confirma dupa 4 zile ce ai scris tu. sa moara gasca lu gabi sandu de ciuda ca s-au repezit ca vulturii pe blog la tine.

    http://www.obiectivbr.ro/politic/48455-bpn-a-aprobat-noua-structura-de-membri-a-organizaiei-municipale-a-pdl-braila.html

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.