miercuri, 29 septembrie 2010

Balcan si Necula se vor bate pentru presedintia PDL, pe municipiu


Conferinta municipala a PDL Braila va avea loc vineri la ora12, la fostul cinema "Bulevard". In competitia pentru preluarea sefiei organizatiei municipale s-au inscris deputatul Viorel Balcan si viceprimarul eliberat din functie de CLM, Stanel Necula. De mentionat ca si Simona Draghincescu, fost director DAPT, vizeaza un post de vicepresedinte.
Avand in vedere ca fostul lider al PSD Braila a trecut cu arme si bagaje la democrat liberali, cu conditia sa poata candida la primaria municipiului Braila, este de asteptat ca Balcan sa castige presedintia organizatiei municipale a PDL Braila, functie politica ce ii va da posibilitatea sa gestioneze organizatia in scopul pe care si l-a propus.

6 comentarii:

  1. doi perversi imbarligatori si infatuati, care se cred mari scule pe bascule. balcan este plin de dorinta de a se razbuna pe stancu, desi asta l-a lasat sa candideze pe un colegiu usor la deputatie. necula un "no name" celbru ca are o sala de fuga si ca a condus spre faliment sanotermul. oameni seriosi nu exista in pd?

    RăspundețiȘtergere
  2. ce zici ma ca a facut stancu? dupa ce i-a luat partidul si i-a dat un sut in cur de la drumuri si poduri s-a milostivit si l-a facut deputat?
    nu vrei sa-i dea acatiste pentru binele pe care i l-a facut stancu?
    foarte bine face ca se ia la tranta cu ei. este singurul care nu poate fi banuit ca merge blat cu stancu.

    RăspundețiȘtergere
  3. da stati prost de tot cu memoria fratilor. ati uitat cand pesedistii l au dus de nas ca l trimit la primarie? pacaliciul ala de simi stia de la bun inceput care o sa fie treaba ca candidatura la primarie si l a lucrat pe balcan fara remuscare dupa ce bolovanul asta l a adus in PSD ca si pe tataia.

    RăspundețiȘtergere
  4. Balcan e un dinozaur care trebuie pus la muzeu. Nu-l mai alege nimeni ca nu trebuie alti oameni. Ce a facut el pentru Braila pana acum ca sa il credem ca va face de acum inainte?

    RăspundețiȘtergere
  5. Ba da exista oameni seriosi in PDL dar nu au bani sa cumpere functii de partid si administrative...

    RăspundețiȘtergere
  6. Aveti numai incompetenti ca popa,vasoiu....

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.