duminică, 5 septembrie 2010

Aurel Simionescu la CJ, Vasile Varga la Primarie

*Acesta este un scenariu legat de viitoarele alegeri, avansat de un cititor avizat al blogului BrailaNews, in urma unui schimb de replici pe tema articolului "Frisoane la PDL Braila"* Ziarul Obiectiv se face de tot rasul: pana si comentariile de pe BrailaNews apar postate pe site-ul publicatiei*

Articolul "Frisoane la PDL Braila" publicat pe acest blog a starnit o adevarata controversa cu unul dintre membrii PDL, nemultumit ca am acordat atentie disputelor din partid referitoare la posibila venire a lui Gabi Sandu la sefia filialei. Dorind sa abata atentia inspre celelalte partide, cititorul blogului meu, in mod evident un avizat in ale politicii locale, a sugerat ca se intampla lucruri mai importante decat rafuielile din PDL.
Persoana care nu a semnat cu numele sau real a postat urmatorul comentariu la ora 16,16: "Simionescu sta la cutie pentru ca el este ocupat cu altceva..hai sa va spun cu ce..
Impreuna cu geoana e stabilit ca simionescu sa preia presedentia de la stancu …dar stancu nu stie ce sfori se trag in spatele lui..si culmea cu ajutorul lui geoana dar si a lui nastase care se pare ca a fost convins de deputatul rizea…ca doar la nastase pe stancu tot rizea la bagat….se stie asta doar…
apoi in 2012 varga se va descotorosi de boboc si va prelua organizatia pnl
Toate astea se vor intampla pentru ca….
Simionescu mai vrea odata la consiliul judetean presedinte …
Varga a decis ca este momentul sa termina cariera lui politica cu un mandat de primar…deci va candida la primarie… "

Dupa 25 de minute, la ora 16,41 apare, cu copy/paste, acelasi comentariu pe site-ul ziarului Obiectiv, la articolul de fond care avea ca subiect disponibilizarile din Spitalul Judetean, nicidecum problemele din PDL, desi chiar ei atentioneaza ca valideaza doar comentariile care se refera la subiectul articolului.
Acesta este un alt mod pervers pe care colegii de la ziar il practica, prin care isi justifica anumite articole si preocuparile fata de un subiect  prin interventia "cititorilor". Le e greu tare sa procedeze cinstit si sa precizeze sursa, daca nu le apartine ideea.

24 de comentarii:

  1. poate pe GBS il avanseaza undeva la Bucuresti la sediul central al PSD.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca ce zice comentatorul tau are un sambure de adevar inseamna ca Varga il duce de nas pe Stancu. Ca de obicei, joaca la mai multe capete. Pe Simionescu il abureste intr-un fel, cu Stancu face alte aranjamente. Nimic surprinzator. Omul asta e inepuizabil.

    RăspundețiȘtergere
  3. E foarte clar pentru mine,si cred ca pentru multi.
    Stancu voda a inceput mai demult sa deranjeze la centru pentru simplu fapt ca nu stie sa asculte de sefi.
    iar pe plan local a incurcat multe cercuri de interese si chiar...influentele masonice....
    va sfarsi la fel ca....multi altii care credeau ca vor muri imparati

    RăspundețiȘtergere
  4. sa stiti ca cercurile de putere(masonice) nu vor sta degeaba si sigur nici nu au stat pentru ca el voda stancu a incercat sa-i elimine unul cate unul....deca,damian,manea....si lista poate continua....eu sunt sigur ca a fost dat ok...SACAPATI DE STANCU.

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta cu masonii e chiar simpatica...Eu cred ca declinul lui se intampla in mod firesc pentru orice individ nepregatit sa aiba atata putere.
    Stii vorba aia: E greu sa fii pe primul loc, dar e si mai greu sa ramai acolo. Daca ar fi avut stofa si nu s-ar fi inconjurat numai de lingai putea sa devina un om respectat. Mojicia, lacomia si precaritatea educatiei sale l-au transformat intr-un ins detestabil care va pieri pe mana acelorasi oamenilor de nimic, de care s-a folosit pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  6. eu am scris multe comentarii la articolele din obiectiv care se refereau la subiect si nu le-a publicat. ziarul obiectiv cenzureaza si publica doar ce ii convine

    RăspundețiȘtergere
  7. si tu esti rea. si-au pregatit oamenii terenul sa dea lovitura cu acest subiect si tu le-ai furat osul cand au pus laba pe el. sa nu crezi ca nu vor scrie ca e prea suculent.
    pana la urma meriti toata aprecierea pentru ca ai reusit sa provoci asemenea reactii.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce tantaloaica esti! Ai o fitiuca de site cu care ma sterg la poponeata si faci valuri cu ea! Vai de capu tau :)))
    crezi ca o sa ajungi tu vre-o data ca obiectivii?
    nici macar cand erai redactor sef la zb nu erai bagat in seama, dapai acum
    :))))

    RăspundețiȘtergere
  9. hi hi hi, ce gluma buna! :)) :)) :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Tu cu "fituica" asta de site nu poti sa te stergi undeva, dar cu a ta il stergi pe Stancu peste tot, lingaule!

    RăspundețiȘtergere
  11. nelu ....numai o fiinta abjecta poate incerca sa discrediteze o pers care incearca sa sustina adevarul si sa deschida oamenilor ochii sa vada si sa afle toate marlaniile care se fac in spatele nostru ....mitocanii sa stea in cusca lor....incercati sa va conservati ...ca si asa nu sunteti buni decat sa latrati ....fara rost!!...o zi excelenta oamenilor cu caracter....

    RăspundețiȘtergere
  12. Lasati lichelele sa se arate in toata splendoarea! E vremea lor! :)

    RăspundețiȘtergere
  13. POZA CU SIMI ESTE F U R A T A

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu e furata. Un impstor mi-a trimis-o pe e-mail la Ziarul de Braila, pe vremea cand il scutura de scame pe Cibu si era ospatarul ziaristilor invitati de primar.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu stiu la cine te referi. Eu am vazut poza publicate de altii. Te iei de obiectiv ca fura, dar tu faci la fel. Sunteti o apa si un pamint.

    RăspundețiȘtergere
  16. Sigur ca nu stii la cine ma refer. Ar trebui sa recunosti niste lucruri si nu prea iti sta in caracter. Probabil ca tu esti partea cu handicap vizibil din "altii", asa ca stii prea bine cum a ajuns poza la mine, impostorule!

    RăspundețiȘtergere
  17. il sfatuiesc preteneste pe ciordache fraierica sa se opreasca. ar putea face un nou atac cerebral. pana una alta se face de cacao. a luat si el cu copy/paste acelasi mesaj care l-a luat si obiectivul si l-a pus la tine pe mizeria aia de site.
    daca el este prea ocupat sa-l pupe in kur pe satanaila si sa scrie toate prostiile de frustrat sexual ce e, normal ca rateaza ce e important.
    apoi in loc sa-l intrebe pe lachele ala de simi cum e cu cj-ul (ca nu stiu de ce il tot baga in seama atat, ca sa se penibilizeze si el, probabil) ii ia interviu ca sa-l apere de draghinceasca...cam cu asta se ocupa pinochhio ospatarul ziaristilor si valetul lu mos tagarta pescarul.

    RăspundețiȘtergere
  18. @ liberalul
    sper ca te referi la bazaconiile lui ciordache cand spui "mizeria aia de site". La site-ul lui, adica:)

    RăspundețiȘtergere
  19. scuze. desigur despre ciordache si mizeriile lui e vorba. raman la parerea mea ca naivi sunt aia care il trateaza ca pe un om normal. el saracu e bolnavior tare.

    RăspundețiȘtergere
  20. :))
    as valida, pentru a confirma ca baiatul e plecat rau, cateva probe din comentariile pe care mi le trimite constant, caci nu se poate abtine sa intre pe BrailaNews, dar spurc bolgul si stiu ca am cititori pretentiosi. :))) :)))

    RăspundețiȘtergere
  21. :)))))))))))) mcpmdr... fa, tu nu te uiti la traficul lui si la altau? stiam ca esti proasta, dar esti si chioara... sta ala sa-ti citeasca tie blogul?!.... ::0:0)))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  22. crezi tu ca nu e nimic serios cu masonii?
    oare de ce vine maine la braila marele maestru?

    RăspundețiȘtergere
  23. Impostorule, renunta! Te umpli de ridicol. Nu ma intereseaza porcariile tale, nu sunt in competitie cu tine si te rog eu mult sa ma ignori. Nu mai intra pe blogul meu. Macar ai curajul si semneaza cu numele tau. Ti-am mai spus ca suferi de tulburari de personalitate, dar nu ma crezi.

    RăspundețiȘtergere
  24. Fa-ti un bine si ia-ti tratamentul. Daca vrei, scriu si pe blog ca esti cel mai bun, cel mai frumos, cel mai destept. Nu vreau sa te contrazic, ai putea capata si alte handicapuri decat acelea pe care ti le stim :)) :)) :))

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.