vineri, 12 noiembrie 2010

Viceprimarul si vicepresedintele CJ, cu un pas in afara PDL Braila

Stanel Necula si Giana Patrascu intarzie sa puna in aplicare decizia Biroului Permanent Judetean al PDL si  sa renunte la functiile administrative pe care au fost plasati politic. Desi au fost prezenti la sedinta in care s-a stabilit strategia noii echipe de conducere, formal, cei doi asteapta comunicarea oficiala, in scris. Practic insa, nepunerea in aplicare a deciziei imediat va fi interpretata ca o neacceptare a acestei startegii, ceea ce nu va ramane fara consecinte.
Daca Giana si  Stanel decid  sa se plaseze in afara intereselor de partid pentru a-si mentine functiile, pe termen scurt, castigul lor este pastrarea salariilor de vicepresedinte CJ si de viceprimar, dar si celelalte avantaje ce decurg din cardasia administrativa patronata de social-democrati. Insa, aceasta situatie va determina trimiterea lor in Comisia de disciplina  si chiar excluderea din PDL. O asemenea perspectiva va avea si ea consecinte in CLM si CJ, unde lui Stanel Necula si Gianei Patrascu, alesi consilieri pe listele PDL, li s-ar retrage sprijinul politic. Este posibil ca noua strategie a PDL Braila sa produca si alte surprize in propria tabara, iar unii dintre consilierii apropiati celor doi sa-i urmeze. Dupa toate indiciile, Constantin Dumitriu si-a asumat acest risc in conditiile in care, odata ales presedinte, este singurul responsabil de cum functioneaza echipa.

8 comentarii:

  1. Acum un an, fiind acolo, lângă ei, le-am spus că nu vor avea de trăit în funcţiile astea, nu vor avea viaţă lungă datorită faptului că n-au ştiut să respecte oamenii din interior şi nu au reuşit să promoveze colegii din apropiere, care le-au fost alături în campaniile electorale, care au dus greul în partid, care puteau merge în structurile deconcentrate, şi cărora le-a lipsit o pârghie (...) Totul s-a răsfrânt asupra sprijinului pe care colegii lor nu l-au mai acordat doamnei Pătraşcu şi domnului Necula. Au rămas singuri, au fost părăsiţi de toţi oamenii, pentru că atunci când au fost şefi n-au privit decât spre un grup restrâns, care i-a trădat (...) Neavând puterea de-a sta verticali, era de aşteptat să ajungă în această situaţie (...)", a declarat Chiru.

    RăspundețiȘtergere
  2. ASITA ASTEAPTA SA-I DEA PDL AFARA CA SA NU-SI PIARDA CALITATEA DE CONSILIERI. STANEL A NEGOCIAT CU AURICA SIMIONESCU SA-SI TINE POSTUL DE VICEPRIMAR SI SA FIE BLAT CU PSD.
    TRADATORII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. La noi in Braila totul e de-a-ndoaselea. Pe plan national PNL si PDL par a se impaca dupa cativa ani de ura reciproca, in timp ce la Braila se faulteaza pe unde apuca.

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.adevarul.ro/locale/braila/Scandal-_Santierul_Naval_din_Braila-in_-furcile-_Garzii_de_Mediu_0_370763022.html

    Nu ARE NICIO LEGATURA...

    RăspundețiȘtergere
  5. normal ca giana nu pleaca de la cj. la cati bani a luat pe lucari de incredintare directa cum sa renunte ea la vaca de muls care este bugetul judetului.
    intrebati la scoala ion bancila, la sf apostol andrei si la electruca cati bani au dat la east point

    RăspundețiȘtergere
  6. firma lu' barbasu a incasat anul trecut din contracte cu statul cam 4 miliarde. cum se mai jura ea la alegeri ca nu a facut afaceri cu statul......................................................................................................................................................................................................................................................

    RăspundețiȘtergere
  7. es se jura ca nu fura, dar osu'i atrana din gura. parca e poezia lui arghezi? zdreanta?

    RăspundețiȘtergere
  8. a mai avut contract si cu directia de tineret
    o mincinoasa

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.