marți, 23 noiembrie 2010

Concivia stoarce bugetul judetului: azi, o noua suplimentare de lucrari la spitalul TBC







In luna august, firma lui Voda primea prin atribuire directa un contract, in valoare de 63824.80 lei fara TVA, pentru "lucrari de reabilitare, amenajare si modernizare spatii medicale in cadrul proiectului “Echiparea Ambulatoriului de Specialitate Integrat in cadrul Spitalului Pneumoftiziologie Braila".Criteriul invocat: pretul cel mai scazut. Astazi, in cadrul aceluiasi contract, Concivia mai primeste 38685.03     lei   fara TVA pentru lucrari suplimentare, dovada ca "pretul cel mai scazut" nu este decat o inselatorie ordinara la care contribuie functionarii platiti din bani PUBLCI sa apere interesele PUBLICE, nu cele private ale sefului. In felul acesta, Consiliul Judetean Braila, prin contributia lui Nicolae Mosiu, Zaritchi Florinela,Oprea Ionel si Popescu Ionica contribuie activ la profitabilitatea firmei sefului, atribuindu-i  lucrarile finantate de la buget. 
Foto: N. Moisiu, fost sef la PNL, isi exerseaza doctrina inmultind averea sefului social-democrat.

2 comentarii:

  1. Nicolae Mosiu, Zaritchi Florinela,Oprea Ionel si Popescu Ionica poate sa intre la parnaie oricand! Si cand te gandesti ca nu sunt decat niste simpli angajati carora ala, Vosa cum ii zici tu , le da ordine....

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt constienti de ceea ce fac, prin urmare isi asuma si riscul. Nu le va plange nimeni de mila cand se va sparge buboiul.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.