marți, 16 noiembrie 2010

Un cititor al BrailaNews il acuza pe prim-procurorul Fanel Mihalcea de cardasie cu interlopii

*O schema relationala alcatuita de un cititor al BrailaNews arata ca situatia din Braila este  similara cu cea din Piatra Neamt, unde mafia imobiliara a dus la crima petrecuta sub ochii primarului, ai sefului politiei si ai procurorilor , aflati in bar impreuna cu victimele*
"Doamna Costea,
(...)Pentru a putea „completa schema relaţională ce ţine Brăila sub "ocupaţie"” ar trebui să-l includem în această ecuaţie şi pe prim - prietenul tuturor interlopilor locali, Mihalcea Fănel (plimbat disciplinar din parchet în parchet şi înţepenit de ceva vreme în scaunul de prim - procuror la Tribunalul Brăila), care din poziţia sa asigură exonerarea de orice fel de răspundere juridică a cuplului Cloşcă Simion + Pamfil Angelica, în eventualitatea în care vreun angajat al Primăriei şi Prefecturii sau vreun revendicator de drept al imobilelor naţionalizate ar depune plângere împotriva mafioţilor (pentru abuz în serviciu, pentru dare/luare de mită etc.). Vă spun că în niciuna din situaţiile expuse nu s-ar întâmpla absolut nimic, ci dimpotrivă îţi pui în cap tot parchetul, care, din ordinul lui Mihalcea Fănel, te va vâna sau îţi va croi un dosar penal aşa .... prin „autosesizare”.
A se vedea şi multitudinea de sesizări făcute de prefectură şi nu numai, în timpul mandatului prefectului Mitroi, faţă de astfel de fapte comise de Iorga, Cloşcă, Cibu, Pamfil etc. şi finalizate toate, din ordinul lui Mihalcea, cu NUP de către procurorul Butnaru Ciprian– actualmente judecător!!!, tot un fel de pui de Cloşcă.
Şi apoi ne mai mirăm de ce Codruţa Kovesi, când a venit la Brăila, a servit masa alături de Fănel, Gâlcă de la Galaţi şi alţi minunaţi, la crâşma lui Cloşcă de pe Calea Călăraşilor (total întâmplător, nu?).
De avocata Satnoianu Ligia prietena comună (...mai mult totuşi a lui Mihalcea Fănel) a procurorului şi a Pamfilicăi nu mai spunem nimic....spune singură, de fapt ţipă cât o ţine gura, pe scara blocului, cu ocazia unor conflicte cu vecinii deranjaţi de chiolhanurile pe care le trage, cât de bine îl cunoaşte pe primul interlop al Parchetului Brăila şi cum nu dă doi bani pe poliţiştii chemaţi de „babele şi moşii din bloc”...mai mare ruşinea....
De asemenea trebuie să ştiţi că nu poţi pune mâna pe terenuri din pieţele oraşului, pe clădiri în care funcţionau grădiniţe, pe imobile aflate în buricul târgului – str. M Eminescu, Braşoveni etc. – fără ajutorul unor „expertize” făcute de nişte angajaţi ai statului, dar în realitate slugi ale lui Cloşcă, care fără nicio teamă efectuează „studii în teren” în urma cărora constată ba lipsa unor autorizaţii de construcţii făcute de primărie în timp, ba lipsa de investiţii efectuate din bani publici în zona pieţelor, determinându-l pe primarul Simionescu să semneze într-un târziu punerea în posesie a interpuşilor lui Cloşcă, după o serie de „tentative de apărare” în instanţă a intereselor publice. Aceştia sunt Nechifor Dan, Mocanu Metin Cosmin şi Cârligea Eliodor", scrie un cititor al blogului BrailaNews, intr-un e-mail pe care mi l-a adresat.

11 comentarii:

  1. Nu. Este boschetarul pe care il gazduieste Closca la Miorita, adica de unde a venit comentariul de mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari Aura pentru atitudine. Pe cand si articole despre Chivu si tatal lor Fatuloiu?

    RăspundețiȘtergere
  3. @Anonim
    Cand vor exista informatii concrete si sesizari reale.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu mira pe nimeni. uitati-va la rezolutiile puse la braila in dosarele de mare coruptie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Unii au vrut sa-l trimita de aici, stiind ce-i poate pielea... dar a cazut in picioare. Nu putem decat sa asteptam sa-i vina si lui randul la dat explicatii sau sa fie scos la pensie.

    Prim-procurorul Fanel Mihalcea a fost schimbat din functie
    Data publicarii: 16/02/1999

    El s-a dus sa completeze schema de cadre la Parchetul de pe linga Tribunalul Galati. Noul prim-procuror al Parchetului Local Braila este galateanul Gheorghe Ivan.

    Prin Ordin al Ministrului Justitiei, Valeriu Stoica, incepind de ieri, 15 februarie, noul prim-procuror al Parchetului de pe linga Judecatoria Braila este magistratul Gheorghe Ivan. Prin acelasi Ordin, predecesorul acestuia, prim-procurorul Fanel Mihalcea, a fost transferat ca simplu procuror la Parchetul de pe linga Tribunalul Galati. Ambele propuneri au fost avansate luna trecuta de catre procurorul general al Romaniei, dr. Mircea Criste, insa zvonurile privind aceste schimbari circulau inca din luna decembrie 1998.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca va intrebati ce mai are in comun Piatra Neamt cu Braila raspunsul e la gasca lui Hrebenciuc. Si ce treaba are Hrebe cu Fanel, pai sa vedem cine a ajuns,la un moment dat, prin bunavointa guzganului rozaliu, vicepresedinta la Protectia Consumatorilor. Tanara blonda Silvia Mihalcea (nu e coincideta de nume, e chiar fiica-sa) a ajuns in asa pozitie cam asa: Silvia proteja consumatorii, Hrebenciuc o proteja pe
    Silvia, iar tatal Silviei, Fanel Mihalcea, apara interesele guzganului in judet.

    RăspundețiȘtergere
  7. O informatie extrem de interesanta: Fata lui Mihalcea, protejata PSD-istului Hrebenciuc. Multumesc pentru pont. :))

    RăspundețiȘtergere
  8. de către procurorul Butnaru Ciprian– actualmente judecător!!!, tot un fel de pui de Cloşcă.

    "Totodată, s-a dispus şi confiscarea armei - un pistol neletal - care este probă în dosar şi s-a dispus anularea măsurii eliberării sub control", ne-a declarat magistratul Ciprian Butnaru.

    Dai in ek pt ca ti-a fost condamnat sponsorul.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Anonim
    Tu esti idiot rau, amice. Nici macar nu esti in stare sa te faci inteles despre ce vorbesti. De unde e citatul ala, la ce se refara? Cat despre frustrarea ta, nici numerita sa fac comentarii. Daca pe tine te sponsorizeaza interlopii sa scrii frumos depre ei, nu inseamna ca toata lumea face la fel.Stii vorba aia: "hotul striga cel mai tare hotii".

    RăspundețiȘtergere
  10. Antonie Solomon, primarul suspendat al Craiovei:
    "Nu există o familie în România să nu aibă un membru care să nu aibă dosar penal."

    Aurelian Soric, seful Politiei Neamt:
    "De ce e interlop Mararu?! Pentru ca dadea bani la oameni si le lua camata ? Sunt procurori care dau bani."

    In curand un om care cedeaza locul unei doamne in tramvai, ajuta o batranica sa traverseze strada sau ridica o hartie de jos o sa fie marginalizat de societate.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.